Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdseldon
csendes tag
Hát ez a hasonlat sajnos nagyon mellé ment...
A lámpánál egyértelműen te követed el a szabálytalanságot ha tudsz róla ha nem.
Egy online websopban vettem, nem hívta fel semmi a figyelmem hogy ilyet kéne fizetnem, vagy hogy nem EU-ból vagy EU-ból rendelem, magyar Webshopokban gondolom az eladó fizeti be az áfát, legalábbis hozzám nem szoktak becsöngetni rendelés után hogy még 27%-ot lesz szives fizetni, ha szeretné a terméket.(Ja és persze a kiszállás díját is ha már eljöttünk)Viszont úgy emlékszem volt pár éve egy webshop ahol sok minden olcsóbb volt mint máshol, és aztán fel is számolták, mert nem fizetett be valamit -> az eladó volt szabálytalan.
Pedig még garanciajegyet is adtak a cuccokra meg üzletük is volt.Talán befizettethetné az eladóval is az áfát, persze ha be tudná
de inkább azt cseszteti akit elér.
Össze se számolom mennyivel húznak le ezek az ingyenélők mivel legálisan bejelntve dolgozok nem kevés pénzért, nemrég el is döntöttem hallgatok a mesterre, már csak pár hónapig idegesítem magam ilyen sz@rságokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen videókártyát?
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest