Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhonybravo
csendes tag
válasz
coyote66
üzenetére
A pontos hiba okát nem mondta el, szerintem driver probléma, mert sajnos azóta frissítette magát a win és újra nem látja a nagyobb sdhc kártyát. De beszéltem már vele csütörtökön viszem vissza hozzá. Megtalálni a Facebookon tudod Mobilkirály néven, vagy azolcsosag.hu / szervíz menüben.
-
jhonybravo
csendes tag
Meg oldódott az sd kártya olvasó problémám, köszönet érte
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok. -
jhonybravo
csendes tag
heló. megnéztem a típusát: SanDisk DF4064. a SD memoriakártyaosztály vezérlőjét(ahol a sárga felkiáltójel volt) eltávolítottam de semmi. Megpróbálom a linken ami van, de ellőtte tudnád pontosítani ezt a mentést(nem szeretném ha valami nagyobb baj lenne), windows biztonsági mentés elég?
-
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok. Az gond, hogy nem tudom milyen olvasó van benne. Egyébként nekem szerintem pont miután frissített win utána nem látja a nagyobb kártyákat. Jó lenne ha valaki tudna segíteni, Tinydealnek próbáltam írni egyelőre még válaszra se méltattak
. -
jhonybravo
csendes tag
Sziasztok.
Én is rendeltem egy cube iwrk 10 ultimate et billentyűzettel a tinydeal -ről karácsonyra a gyereknek.
De van egy kis problémám vele, a nagyobb sd kártyákat nem ismeri fel a win 10. Az eszközkezelőnél sárga felkiáltó jel van, és a csatlakoztatott eszközöknél illesztő hibát ír.
Kérem aki tud segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Gyúrósok ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Petrovics Attilának
. Ha bármi gondotok van a készülékkel bátran ajánlom, Mobilkirály néven meg találjátok.
.