Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyura62
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyet a Tinydealről, azért onnan, mert sokat olvasgatva a fórumokat, én mindenképpen még a korábbi, USB3.0-ás verziót szerettem volna, ezt pedig csak a Tinydeal EU store-jában találtam, legalábbis azt hittem!
A képen, a megnevezésben, a leírásban mindenhol USB3.0 szerepelt és nem Type-C.
A megrendelésnél is odaírtam commentbe:
I would like this USB 3.0 version and NOT the Type-C version! Thank you!
Ma megjött a cucc és döbbenetemre TYPE-C verziót küldtek!
Én mindenképpen a másik verziót akartam, ez nem is kell
Már írtam vissza nekik, hogy én nem ezt rendeltem, és mivel ezek szerint azt már hiába is kérném, full refundot szeretnék, visszaküldés mellett. Meglátjuk, mit válaszolnak.
Viszont csak kérdem tőletek: ha esetleg ez a USB-C-s változat érdekel valakit, szívesem átadom annyiért, amennyiben nekem van, 191 dollár volt. Én keresni nem akarok rajta, nem ez a célom, akit érdekel, írjon!
EU töltőt is küldtek hozzá.
Mivel vissza akarom küldeni, vagy el akarom adni, be sem kapcsoltam, úgy van fóliástól, mindenestől, ahogy jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 G1, i5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad E15 G2, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest