- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Megnéztem az ETR-ben (valami különös oknál fogva még mindig be tudok lépni, pedig 2008-ban voltam), Járai Antal volt a diszkrét matek EA tanár. Az általad említett illető nem tanított. De a linalg tanár is nagy forma volt, de az ő neve nem szerepel itt...
A közgáz órákat kifejezetten élveztem amúgy, a tanár valami pocakos öreg motorosnak nézett ki farmerdzsékóban, olyan orgánummal, amit hátulról is hallani lehetett a nagyteremben.
Az OKJ-vel az a baj, hogy én pl. hiába toltam alatta a nap nagy részében a tanulást és programozást, hogy készen legyek az erősen túl nagyra tervezett programommal, miközben a tanáraim alig tanítottak valami használhatót, az nem jelent semmivel többet papír szerint, mintha ellazsáltam volna az évet és a végén szakdogának egy alap weblapot beadva levizsgáztam volna, mint azt az összes csoporttársam is tette.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest