Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Attól függ, mennyit használja, és milyen környezetben. Én évente cserélem a magas páratartalom miatt... Meg kb. 60 ezer km-t vezetek egy évben, ennek felét éjszaka. Szóval erősen használatfüggő.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Vettem tartalákot, másnap reggel. Bele is raktam. Kiváncsi voltam mit tud egy ilyen izzo, nem bántam meg.
-
Csapoati
nagyúr
Az a plüssállat szabályos a bal elejénél?
Freiherr: Ámen, én is megvakulok a divatos dzsippók magas xenonjaitól, amig tök egyenesen az én szemembe világítanak.
-
törölt tag
A motorom lett átfényezve néhány éve, akkor az volt a sztori hogy bizonyos város hivatalában telefonos érdeklődés alapján új papírok kellettek volna, máshol pedig azt mondták beírják bemondásra a forgalmi engedély megjegyzés rovatába hogy "színváltozás: kék pl" lepecsételik és kész, nem kerül pénzbe, nyilván így is tettem.
-
"Megkérdeztem a hivatalba. 12ezer az uj szin 8 körül az uj forgalmi majd uj vizsga ami kb 15-20. Ez cirka 40 csak a papirmunka és mivel május 9én jár le a forgalmim (addig még tuti nem kap uj festést) fog a halál ennyi pénzt fizetni az államnak..."
-
Hieronymus
veterán
Valamit nem értek.
Miért cseréltél fényszóró izzót?
Használat mennyiségétől függően a 20 év és a sohasem között szokott tönkremenni. Ezért nem figyeltek tervezéskor a szerelhetőségre.
Miért nem vettél tartalék izzót a másik oldali tompított fényhez?
Rövid időn belül várható, hogy az is beadja kulcsot. Hiszen pontosan annyi időt tölt üzemben, mint a másik oldal. -
Freiherr
őstag
Halál a Xenon-ra, fejlövés aki engedélyezte.Semmi duma a rosszul beállított sufnitungos cuccokról, a gyári is egy ótvar fos a közlekedés többi résztvevője számára éjszaka.
Főleg az ilyen batár magas hombárokat lőném ki Xenon-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest