Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
+ 1
Csipszikutya:
Hidd el tudom miről beszélsz.
Júniusban lesz 16. éve nálam, egy szalonból elhozott SEAT.
Szeretem, imádom, minden csavarját ismerem. Cirka 260.000km lett benne a 16 év alatt (+500 míg nem volt jó a jeladó)
A motorja hibátlan, soha nem volt hozzányúlva, a pillangó lett egyszer takarítva, illetve a gyújtáselosztó lett cserélve. Bármikor elindulok vele külföldre.
Belülről körbe van szigetelve, zene patikára kiépítve, beltér gyári bőrre cserélve, gyári sport külső.
De a kasztni ... azon bárhová nézek, mindenhol sárga pöttyök, foltok.
clubSEAT-osok mondták mindig, hogy a motorral simán 600-800e km-t is elmehetek, de a kasztni felénél le fog rohadni róla és ezt most tapasztalom.Kíváncsian várom a bejegyzéseid az átalakítással kapcsolatban, de ha lehet, inkább lebeszélnélek róla
Hidd el, 5-10 év múlva, utólag te magad is butaságnak fogod tartani -
.Szaki.
addikt
+1 az egészre!
Mindemellett szerintem minél tovább öregszik, annál több baja lesz. Abban a korban olyan, hogy hibamentes autó, na olyan nem létezik, hiába van rendbe rakva. Valami mindig elő fog jönni, elég csak a TC-t olvasni. Persze ha szeret bütykölni, akkor mindegy.
Egyébként mivel írta, hogy gyakran utazik Németországba, nyilván a 2 milliós új Dacia nem opció, de ahogy Te is írtad a SEAT árából + a 1,5 millióból amit ráköltene, simán vehetne egy 6-8 éves...bármit. Én mondjuk megtartanék 500.000-et, a maradékból meg vennék valami középkategóriás sedant, vagy kombit, amivel jó pályázni. Passat, Mondeo, Mazda6, esetleg Lexus IS, de abból viszont csakis benzinest. Ha az egyáltalán kijön ennyiből, nem tudom az Alhambarákat mennyiért mérik most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- trek81 károsultjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest