Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyebkent a NatGeo/Disco meg a tobbi az mitol ilyen majer ado? Mert amit latni szoktam beloluk, az alapjan ott is megy a bulvaros nepihulyito baromsag.
-
Nyugodj mar le egy kicsit, vegyel egy mely levegot, aztan olvasd el ujra az eddigi hozzaszolasaimat.
Nem provokal a fene se, kifejtettem a velemenyem egy internetes oldal szerkesztoinek a szellemi kepessegeirol. Egyebkent nem eppen te irtal arrol itt feljebb, hogy milyen dolog mar az, ha az embert megbelyegzik csak azert, mert kimondja az igazsagot?
-
Nem, az a hulye, akinek problemai vannak a gondolkodassal, gyengek az ertelmi kepessegei.
Azt hittem, tudsz magyarul.mephi666: szerintem csak szerencsejuk volt: kiszolgaltak egy meglevo igenyt, amit addig meg mas nem igazan (es azota is kmooly versenytars nelkul vannak), a romlo gazdasagi helyzet meg altalaban fogekonyabba teszi a nepet mindenfele marhasag iranyaba
-
"ne mondd h neked ez jött le az egészből h nem szabad semmi sem nézni a tévében, nem nem erről van szó!"
Hat, ugye, amilyen melysegben kifejtetted ezt a temat az irasodban... egyebkent persze, most, hogy atolvastam a kommenteket, ertem am, hogy arrol van szo, hogy tessek kurucinfot olvasni, mert ok aztan az objektivitas es tenyszeruseg olyan magassagait produkaljak, amit meg soha senki.
-
Most akkor azt mondod, hogy a Heroesbol semmi sem volt igaz?... Jesszusom, ujra kell ertekelnem az eletem. Igerem, ezentul csak az internetet olvasom, mert ott mindenki igazat mond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest