Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert ott is vannak normális(abb) műsorok, mindannak ellenére, hogy rengeteg a gagyi ratyi fos, ez tagadhatatlan. De ezek aljának számító műsorok is színvonalasabbak mint az itthoni kereskedelmi tv-k műsorai. Főleg annak tudatában, hogy 95 perces fimből 80 percet adnak le, a műsoridő 120 perc, ergo 40 perc reklám.
uff
De amúgy minden csatornán gagyi műsor megy
a sportban csalnak
a politika átverés
a reklám elbutít...
tehát az az adó a legjobb, ahol egész nap az akváriumi halakat vetítik
-
cucka
addikt
Ez a kérdés bennem is felmerül néha. Az összes ilyen csatorna tele van mindenféle barom reality műsorral. Autóépítők, motorépítők, motorcsónak építők, tetoválószalon-reality, bostoni állatklinika, chicago-i állatmentők, stb. stb. Normális természetfilmet kb. hetente egyszer adnak. Amivel tele vannak, azok az ilyen "gyilkos cápák", "halálos mérgű kígyók", "emberevő krokodilok", illetve a hasonló témájú nyomozós műsorok, hogy vajon milyen állat harapta le a lábát az embereknek a trópusi folyóban? Emlékszem, régen csodálattal néztem Attenborough természetfilmjeit, amelyekben nem kellett vér follyon ahhoz, hogy érdekesek legyenek. Szerintem a termeszek társadalmának és életmódjának bemutatása érdekesebb, mint a huszonhatodik gyilkos krokodilos film.
-
CséZé
őstag
szóval az ottani újságírók egytől egyig hülyék, ok, legyen, így biztos jobban alszol
viszont előre leszögezem, hogy aki azt a portált olvassa, az nem feltétlenül náci!
mert ugye, ilyen gondolkodással azok is hülyék voltak, ráadásul az is hülye, aki nem úgy gondolkozik, mint te, mert akik jól gondolkoznak, azoknak jók az értelmi képességi, látszik is hova jutott az ország...
-
mephi666
nagyúr
úgy értem, hogy nem hülyék, hogy amíg az egyik tábora szépen lassan csökken (főleg a saját hülyeségek/elb@szások miatt), addig ők megpróbálnak mindent a saját javukra fordítani... és sikeresnek tűnik ez az akció... mintha minden kül-/belpolitikai eseményt úgy állítanának be, hogy a végén ők nyerjenek rajta

amit vallanak, az szerintem is hülyeség, de a köré épülő marketinget hülye emberek nem tudnák ekkora sikerrel összehozni

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Arc Raiders
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)