Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Mostanában nem bírja a gyomrom csak a sört és a nem rövid italokat.
Akkor igyál csak sört, nincs abban semmi ciki a bulikban. Mostanában én is csak sörözök a bulikban, legfeljebb 2 feles osz' csókolom. A sörtől lassabban rúgok be, lehet tovább folytatni a kulturált beszélgetéseket.

-
CséZé
őstag
tanácsot kértem, nem sajnálkozást!

-
szablya
aktív tag

-
<NewL>
addikt

kar erted,pedig jo ember voltal.
...ezustnyil (...a mese vegen meg most is konnybelabad a szemem,minden evben megnezem) -
lorenzen
aktív tag
A gyomorfekély első jele, ha már nem ízlik a tömény szesz.
-
CséZé
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
20 éves vagyok, nem nagyon mentem még el az orvoshoz h nem bírom meginni a pálinkát

zsíros ételeket nem vetem meg, de inkább kerülöm, ha lehet -
philoxenia
MODERÁTOR
Orvos látott már?

Nem viccnek szántam, májproblémát is jelezhet esetleg, zsíros ételekkel hogy állsz...?
-
Peter Kiss
őstag
Nem értem, nem kötelező mindenkinek innia HP-Compaq-ot. Ha sör, akkor sör, kész, nem kell sírni miatta.
-
_L_
tag
ÉNis csak sör
Abbolis jókis 2 literes szerb 
-
törölt tag
ne aggódj, majd ha megnősülsz, újra könnyen fog csúszni a rövid

-
zoo8800
veterán
Én se szeretem a rövidet, csak sör, bor, ilyesmi.
Régebben szerettem a Jagert, de már nem. -
Samus
addikt
Kívánom, hogy soha nagyobb bajod ne legyen...
-
tibi666
senior tag
örülj neki
-
De mit tehetnék?
Mondom a cimet, johet az anyag.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mexicanraven
senior tag
Velem is ugyanez esett meg, vagyis hasonló. Én egyszer nagyon beittam és kb egy évig még egy centes tömény se ment le.(még cherry sem) Csakis sört és krémlikőrt tudtam inni(ezt is korlátoltan). Lassan eltelt két év és most mondhatnám, hogy jó a helyzet de mostsem az igazi. Erősebb pálinkát meginni képtelen vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256G, Megkímélt, Kártyáfüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)