Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
mit tud egy drága, sokszázezres bicikli a Tescós 30ezreshez képest?
Mondjuk a 30 ezres teszkós felejtős, mert az évi sokezer km-es használatot nem fogja bírni... és vért ízzad az ember, ha 30-35-ös tempóval benne szeretne maradni egy hosszabb zöldhullámban.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
a 15 éve is 20k körül vásárolt bringám a mai napig nem esett szét
Ennyi idő alatt hányszor tízezer km-t tettél bele?
Nekem ennyi idő alatt minimum 40-50 ezer km van benne, alaphangon 10-15 lánccserével plusz 6-7 fogaskoszorú cserével... mert a lánc nyúlása és a fogaskerék kopása miatt már ugrik a lánc.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
Ne essünk végletekbe, 70-80 ezerért már lehet olyan bringát venni vagy ügyesen összerakni, ami - a tescos bringákkal ellentétben - nem esik szét a mindennapos városi használat alatt.
Amatőr országútizásban pedig a 15 évvel ezelőtti technológiával összerakott bringával is lenyom az, aki erősebb...Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
Alchemist
addikt
Ettől eltérően használatkor keresztben van a lánc, oldal irányban nyúlik és nem hosszirányban, kettő év alatt a HG90 láncot cserélni kellett.
Szerintem ez túl van misztifikálva, amikor nekem ilyen tripla hajtóművem volt (országúti), a középsőt 6 kombinációban is használtam, mégis a hosszirányú nyúlás miatt kellett évente legalább egyszer cserélnem.
Tandemen, nagyobb csomagos túrán kb. 1000-1200 km után is már új lánc (nem az összekötő) kellett.
-
-
Alchemist
addikt
-
Alchemist
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠