Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
Szia Csemike!
Mivel, - ha jól tudom - hivatásodból adódóan gyermekekkel foglalkozol, mondhatjuk, hogy evidens, hogy felfigyelsz egy otthagyott gyermekkocsira, odalépsz és ránézel egy síró babára. Biztosan érzékenyebb is vagy a témára mint mi itt. Egy villanyszerelő valszeg jobban észrevesz pl. egy lámpaoszlopból kilógó csupasz vezetéket és előbb hívja az elmű szakembereit mint a járókelők többsége. Tudjuk, hogy az utcán, parkokban, lakótelepeken álló oszlopok ellopott fedelei mögötti színes vezetékek nagyon érdeklik a kisgyerekeket és sajnos előfordul, hogy belenyúlnak. A szerencse az, hogy nappal kisebb az esélyük az áramütésre mint éjjel lenne, amikor a közvilágítás él. Éjjel alszanak. Tuti, hogy mentél már el ilyen oszlop mellett, tudom mert ahol dolgozol sok ilyen van, ott nőttem fel.
Szerintem a veszély (és az esély) ugyanakkora - ha nem nagyobb - mint a Deák téren csakvalahovabeszaladó anya által elhagyott kiskocsi esetében. Mégsem gondolom azt, hogy közömbös vagy.Kis kitérő után azt kell mondjam, hogy inkorrektnek tartom a kísérletet, mivel a babakocsi le volt takarva. Ha egy élő baba arca lenne látható az elhaladó emberek számára, 10x (azaz tízszer) annyian álltak volna meg egy síró csecsemőnek és keresik a környéken az anyukát, arra fogadni merek. Így sajnos extraforgalmas helyre tett bomba, "készátverés" vagy a kis takarót felemelve zaklatásgyanus a szituáció, mondom ezt a bő két perc alapján és úgy, hogy segítőkész embernek tartom magam. A tény és a negatív asszociáció sajnos szomorú, ebben egyet értünk.
Love: V.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szerintem a veszély (és az esély) ugyanakkora - ha nem nagyobb - mint a Deák téren csakvalahovabeszaladó anya által elhagyott kiskocsi esetében. Mégsem gondolom azt, hogy közömbös vagy.