- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Ennyi hsz és még senki sem említette a címben a hibát?
-
Jhonny06
veterán
Nekem a T-vel soha nem volt problémám, pedig már megszámolni se tudom, hogy hány éve vagyunk náluk. Alapból drága az internet, de ha amúgy is náluk van a vezetékes telefon meg a TV, akkor nagyon jól ki lehet jönni belőle.
Szerintem nincs olyan szolgáltató, ami az egész országban arányosan jó szolgáltatást nyújt, tehát maximum reménykedhetsz, vagy jobb, ha a térségben élő embereket megkérdezed a szolgáltatás stabilitásáról. Nálunk atombiztos.
-
Cyberpunk
félisten
Egyik kutya másik eb. Nincs jó, csak kevésbé rossz.
-
Én is nagy bajban vagyok, ahová költözök, Invitel biztosabb van, jó is, most is ezt használom, csak drága. 25/4 mega, 2 évvel (kábelnet) 6490...Húgom Pécsen 2700 pénzért kapja ugyanezt...De net az kell, más úgysem lesz, TVre nincs szükségünk.
-
Szatyor95
senior tag
Egyet tudok mondani, a telekomot ne. Van velük tapasztalatom, és ilyen aljas, mocskos céget én még nem láttam. Visszaélnek azzal, hogy a felhasználó megbízik az első információval, utána meg csak vonogatják a vállukat, hogy az nem lehet, hogy ilyet mondott az ügyintézőjük (nem hiszem, hogy az 5.000 Ft és a 8.000 Ft összekeverhető). Szolgáltatás hol van, hol nincs, ha be szeretnéd jelenteni, akkor meg jobban jársz, ha megvárod míg megcsinálják maguktól. Lehet ez csak errefelé jellemző (Pesterzsébet), de én egy büdös jó szót nem tudok róluk mondani.
-
A lista nem mindig friss, érdemes az ügyfélszolgálaton vagy telefonon megérdeklődni.
Ha Digi kábeltévétek van, akkor valószínűleg internetet is tudnak varázsolni...A kábelnet mai szemmel nézve nem túl gyors (4/1 és 8/2 Mbit/sec), de legalább nem vészesen drága (2500 és 3500 Ft).
-
Apollyon
Korrektor
Azt válaszd, amelyik a legolcsóbb, és leggyorsabb, azok közül, amik elérhetőek ott, ahol laksz.
-
SRII
őstag
Ha van a közelben Digi akkor azt válaszd mindenképp!
minden tökéletes, vezetékes, nincs hűség korlátlan és gyors. -
SUPREME7
őstag
Nem lenne hátrány leírni milyen lehetőségek vannak a környékeden. Ha csak net kell akkor a Digi-nél jobb ár/érték arányú szolgáltatót nem találsz, azt garantálom. Második helyen a telekom, de ott csomagban, hűséggel lehet jó arányú pakkot kifogni.
-
Winner_hun
félisten
Cégek / szolgáltatásaik listája amik közül választani lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szóval melyik internet szolgáltatót válaszam,olyan kellene ami nem annyira drága ,de nem is tetű lassú.Előre is...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest