- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Namost, erről a videóról jutott eszembe, hogy bizony a másik oldalról is lehetne kifigurázó videót készíteni.
Ugyan is szerintem a legrosszabb utazóközönség az öreg nyugdíjas mamikák és papikák.
Aki már utazott tömegközlekedéssel az tudja miről beszélek.Szerencsétlen mamika alig tud menni, de amikor a busz beér a megállóba kinyílódnak az ajtók, úgy rohan és fut, hogy nem egyszer majdnem fellöktek! Nehogy már ne ő legyen az első! Hihetetlen és sokszor már a pofátlanságig elmennek! (mivel nálunk a buszokon csak az első ajtón lehet felszállni)
Arról nem is beszélve, hogy a tömeg meg az esőben várakozik, amíg a 4-5 esetleg 10 idős ember felszenvedi magát a buszra.Különben sem értem, hogy a véneknek mért pont a reggel 6-8 közötti csúcsidőt kell választani a temetőbejárásra, vagy egyéb tevékenységre? Pont akkor, amikor a legtöbb diák vagy dolgozó közlekedik.
Szóval sokszor a másik oldalt is meg lehet érteni. -
-
Boxiné
aktív tag
Erről ez jutott eszembe. Itt kezdődnek a bajok.
Azért ez a videó baromi jó. -
Es te mit csinaltal?
Szoltal a buszvezetonek, hogy nem kellene eldobni a csikket? Vagy hogy csinaljon valamit a csovessel?Nem? Hat akkor meg mitol valtoznanak meg a dolgok?
-
Hát... ez igen.
Ezt így konkrétan nem tudtam, azt hittem csak íratlan szabály, h illik tiszta ruhában utazni, h ne szennyezzük be az ülést, illetve másokat."Engedély nélkül árusítani vagy hirdetményt elhelyezni"
Jujjujj, pedig anno a városi iskolabuszokon rendszeresen szoktam egy helyi szórakozóhely flyereitt az ülésekre tenni.
Nem is tudtam, h ezt sem lehet.
-
CsatiZsol
aktív tag
Megtaláltam a BKV honlapján:
"Tilos a járműveken, a metró, a HÉV és a fogaskerekű utasforgalmi területein
* "az ajtók záródnak" felhívás, a BKV szignál elhangzása vagy a csengőhang után a kocsiba be-, illetve onnan kiszállni,
* az ajtó záródását akadályozni vagy azt kinyitni,
* a járművek ablakán kihajolni, vagy tárgyakat ki-, illetve beadni, ki-, vagy bedobni,
* dohányozni,
* fagylaltozni, ételt és italt fogyasztani,
* görkorcsolyázni, gördeszkázni, kerékpározni,
* kéregetni,
* engedély nélkül árusítani vagy hirdetményt elhelyezni,
* a vészjelzőt indokolatlanul működtetni,
* a jegykezelő készüléket önkényesen kinyitni,
* tűzveszélyes folyadékot (benzin, gázolaj, fűtőolaj stb.), robbanóanyagot, jogosulatlan személynek lőfegyvert, továbbá 5 kg töltősúlynál nagyobb propán-bután gázpalackot szállítani,
* botrányosan vagy illemsértő, jogszabályba, jelen Üzletszabályzatba vagy az utazási feltételekbe ütköző módon viselkedni;
* ittasan, vagy tisztátalan ruhában tartózkodni,
* kutyát szájkosár nélkül szállítani,
* a közlekedést, illetve az utasokat zavarni."És ezeket a szabályokat KINEK kell betartatnia???
Üdv Zsolt
-
CsatiZsol
aktív tag
válasz
Thunderzolee #1 üzenetére
Szia!
"Mondjuk az "igényes" utazókról nem pont a BKV tehet."
De igen a BKV tehet róla. le kellene szállítaniuk a járművekről, ha nincs jegye vagy bérlete...
Régen az ódon időkben még az is benne volt az utazás feltételeinek felsorolásában, hogy kulturált öltözet.Szerintem lehetnénk annyira igényesek, hogy ezeket a szabályokat újra életbehelyezzük.
Csövesnek bűzölögve meg marad a lábbusz...
Üdv Zsolt
-
Üdv Budapesten a BKV vonalain!
Volt már ilyesmi topic, nem is egy.
Én is utálom az ilyen alja csöves tagokat.. Amit még utálok, h metrón kinyitják az ablakot elöl valahol, aki meg a kocsi végében utazik, az fagyjon meg...Ilyenkor átmegyek a következő megállóban a következő kocsi elejébe, már ha van rá lehetőség.
Mondjuk az "igényes" utazókról nem pont a BKV tehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Ford topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest