- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokma
újonc
-
Csokma
újonc
Sziasztok!
2010 óta foglalkozom a családfám rendezgetésével, egybe gyűjtésével....az Animare-t használom. Nem rossz, ahhoz képest, hogy ingyenes, on-line...elég jól áttekinthető. Probléma ott szokott adódni, hogy egy már bent lévő személyt nehezen lehet egy újhoz rendelni, ha valahol távolabb van. Sehol nem találtam erre megoldást, így előfordulhat, hogy ua. személy 2x is szerepelhet a fában. Tehát, ha bejön egy új személy és a házastársa már bent van valahol távolabb, nem tudom őket összekapcsolni...még egyszer be kell írnom.
Nézegettem egy fizetőst, csak jobb lenne a mentések miatt egy biztonságosabb tárolás. Szimpatikus az Agelong Tree. Kérdésem még az lenne, hogy a két adatbázist átlehetne konvertálni, mivel 1400 személyt átírogatni egyenként, elég molyolós.
Segítségeteket köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Meg szeretnéd tudni, hogy kik voltak az őseid? A cikk segítséget ad az első lépések megtételéhez!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest