Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Dombon ülő fűcsomó legyek, ha ezekből akár 1 pontot meg tudok valósítani.
Ha nekem lenne egy barátnőm, ő lenne nekem az első, ugranék az első szavára, mivelhogy ugye elvileg szeretem. Az udvarlás nem gond, én tuti megemlíteném neki minden nap legalább 5x, hogy milyen szép, simán kiszúrnám, ha változtatna egy kicsit a külsején. Nekem részben azért is jól jönne egy barátnő, mert hátha ő tud változtatni kicsit rajtam, mivel ő ösztönöz, hogy összekapjam magam, hogy tetsszek neki, és ne kelljen miattam égnie, ha megjelenik velem valahol. Tehát ő tudna rajtam formálni kicsit, mivel én erre magamtól sajnos nem vagyok képes. És igen, én ülök a makkomon, és várok... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha nekem lenne egy barátnőm, ő lenne nekem az első, ugranék az első szavára, mivelhogy ugye elvileg szeretem. Az udvarlás nem gond, én tuti megemlíteném neki minden nap legalább 5x, hogy milyen szép, simán kiszúrnám, ha változtatna egy kicsit a külsején. Nekem részben azért is jól jönne egy barátnő, mert hátha ő tud változtatni kicsit rajtam, mivel ő ösztönöz, hogy összekapjam magam, hogy tetsszek neki, és ne kelljen miattam égnie, ha megjelenik velem valahol. Tehát ő tudna rajtam formálni kicsit, mivel én erre magamtól sajnos nem vagyok képes. És igen, én ülök a makkomon, és várok...