- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Igen, ez jó taktika - lenne, de pl. egy olyan app esetén, ami értelmét veszti net nélkül..? A teljes tiltás nem igazi megoldás. Local VPN-es adblock (akár tűzfal). Hosts alapú adblock. DNS alapú adblock. Vagy ahogy fentebb írtam: ne használjon Android-ot, főleg ne reklámot is tartalmazó appokat, sőt, appokat se. Majd'mindenre van nyílt és|vagy reklámmentes megoldás - csak nem elterjedt, "macera", "senki se használja".. ésatöbbi. Hogy nevelsz át több tucat ismerőst pl. Messengerről Telegramra? Sehogy.. De ne menjünk már ebbe bele.. Ez most itt nem erről szól.
-
crok
nagyúr
Mint említettem nem vagy célközönsége a bejegyzésnek. Főleg nem értem hogy jön ide az Android "lassulás" meg "fagyás" dolog, ne itt menj ebbe bele kérlek. A rendszer meglehetősen jól van megírva (mert közelről ismerem) de ha a user így / emígy viselkedik azzal mit kezd a fejlesztő? Semmit.. attól hogy a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye. Aki nem akar nem vesz Androidot futtató készüléket (se telefont se mást) és nem lesz Android-os problémája sem, horses for courses ahogy a művelt svéd mondaná - minden másra ott a konkurencia, akkor oda kell menni venni/írni/használni, nincs tiltva, nincs követelve, nincs kényszerítve senki hogy ne így tegyen ha a belátása úgy diktálja. Természetesen lehet mindenre találni alternatívát, nyílt forrásút. De témába vág-e ez a sok hozzászólás? Nem.
-
crok
nagyúr
Nekem sincs ilyen gondom ám sokaknak volt/van/lesz és segítettem rengeteg ilyen embernek - de ezek szerint te nem vagy a célközönség része. Ami se nem baj se nem gond. Nem is igazán értem hogy hogy keveredtél erre. Mindenesetre akkor hadd ajánljam figyelmedbe az említett esetet a bejegyzés végén valamint a rá adott válaszom itt: tanulságos, mert a felhasználó egy 5 éve használt, bejáratott app-ot talált ami egy tulajdonosváltás után kezdett durván reklámokat dobálni. Nem tudom hogy vagy vele de nem tartom kizártnak hogy ez neked is becsúszott volna egy frissítéssel ugyanúgy mint neki.
Amúgy is lehet hogy inkább topikot kellett volna erre (is) nyitnom és ezt betenni első hozzászólásnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Millióféle reklámozási megoldás létezik, az egyszerűbbek szűrésétől haladtunk a gázosabbak felé. Mivel ezek...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPad Air 5 64GB,Használt,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest