- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
"mert az egyik fizetési mód éppen nem volt használható."
Mondjuk arra megnéznék egy forrást / állásfoglalást, hogy a Simple, Voxpay, stb. appok valóban hivatalosan elfogadottak-e és adnak-e alapot reklamációra, az adott önkormányzat / útdíjfizető stb. céggel szemben. Mert nekem pl. egy parkolóőr mondta egyszer hogy ő sose hallott a Voxpayről, és hogy őt nem érdekli hogy nem talál zónát, menjek oda az órához és dobáljam be az aprót (ami épp nem volt nálam).
Mert szerintem ezek csak fizetéskönnyítő, meg az életet megkönnyítő appok, amik nem hivatalos, hanem kb megtűrt státuszban működnek, és bármilyen hivatkozást csak az órán szereplő sms-számra küldött üzenet, vagy a lobogtatott parkolójegy adhat, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 2020 Szeptember 4-n megbüntettek a XIII. kerület Tátra utcában, mert hiába próbáltam elindítani a parkolást Simple...
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mercedes topic
- Ford topik
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest