Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Idővándor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
OK...
Nohát amiket én figyelembe vettem:
Ventilátor vastagsága egyezzen az új ventilátoréval -> rendben
Hozzáteném, hogy én egy aktív vezérléssel rendelkező tápról beszéltem, lásd hőmérséklet érzékelő!
Ha ezt figyelembe vesszük akkor kiderül, hogy ha nem megfelelő az alkatrészek hőmérséklete, akkor több feszültséget ad rá a ventilátorra. Amiből következik hogy gyorsabban fog forogni. Másik az, hogy ezek a 400W-os tápok amik 12cm-es ventivel vannak szerelve, igen túlméretezett hűtésűek. a 12cm venti szerepe a zaj csökkentésében merül ki nem pedig abban, hogy milyen gyorsan fog forogni...
Ha egy 8cm hagyományos tápventi lenne benne, az is ugyanúgy tenné a dolgát.
Kondenzátorok:
Legnagyobb elkó amit 400W-500W-550W-es tápban láttam az 200V-1000uF volt... ez nem RÁZ hanem egyet csíp és vége. Tudod mi ráz? Ha nem 1000uF hanem 1F nahh az ráz!Másrészt nem hinném hogy akad az a hülyegyerek aki végignyalogatná a nyák alját egy kis plusz adrenalinért
Amúgy maximálisan igazatok van...
A tápegységek szétszerelése nem gyerekjáték! Olyan csinálja (olyannal csináltasd) aki már látott belülről hasonlót, és tudja hogy mit szabad és mit nem!Ha nagony nem megy, ajka környékén vállalok hasonló moddingot
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- További aktív témák...
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- HP Probook i5-7th, 8/128 Notebook
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest