- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
OK...
Nohát amiket én figyelembe vettem:
Ventilátor vastagsága egyezzen az új ventilátoréval -> rendben
Hozzáteném, hogy én egy aktív vezérléssel rendelkező tápról beszéltem, lásd hőmérséklet érzékelő!
Ha ezt figyelembe vesszük akkor kiderül, hogy ha nem megfelelő az alkatrészek hőmérséklete, akkor több feszültséget ad rá a ventilátorra. Amiből következik hogy gyorsabban fog forogni. Másik az, hogy ezek a 400W-os tápok amik 12cm-es ventivel vannak szerelve, igen túlméretezett hűtésűek. a 12cm venti szerepe a zaj csökkentésében merül ki nem pedig abban, hogy milyen gyorsan fog forogni...
Ha egy 8cm hagyományos tápventi lenne benne, az is ugyanúgy tenné a dolgát.
Kondenzátorok:
Legnagyobb elkó amit 400W-500W-550W-es tápban láttam az 200V-1000uF volt... ez nem RÁZ hanem egyet csíp és vége. Tudod mi ráz? Ha nem 1000uF hanem 1F nahh az ráz!Másrészt nem hinném hogy akad az a hülyegyerek aki végignyalogatná a nyák alját egy kis plusz adrenalinért
Amúgy maximálisan igazatok van...
A tápegységek szétszerelése nem gyerekjáték! Olyan csinálja (olyannal csináltasd) aki már látott belülről hasonlót, és tudja hogy mit szabad és mit nem!Ha nagony nem megy, ajka környékén vállalok hasonló moddingot
Új hozzászólás Aktív témák
- B550M Steel Legend, Ryzen 5 5600X, 32Gb DDR4 3200MHz CL16, Radeon RX 6750 XT 12Gb, 1TB M.2 PCIe 4.0
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest