Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Szervusz...
Nos.. Ha olaj és olaj szűrő + légszűrő rendben van, akkor a gumi kopásán és a fékbetét kopásán kívül semmire. Csak hogy legyen üzemanyag a tankban
(A kezelőszerveket, ha nem garázsban tartod, vagy sokszor fogtál ki esőt, időnként kezeld le valamilyen szerrel, ami kontaktot is javít. Van aki a WD40-et javasolja, én egy speckó terméket használok, ami fél évig garantálja, hogy nem kell hozzányúlnom. És ez tapasztalatból működik, ha otthon leszek megadom a nevét, mert amennyire ritkán használom, már nem emlékszek rá
)
Én megjártam vele Horvátországot és ~1 év leforgása alatt többnyire 2 személlyel elment bele több mint 16000km
Soha egy szemernyi bajom nem volt (leszámítva, hogy a 2-es henger szelep fedelét rögzítő csavar gumi alátéte mellett eresztette az olajat és erre még nincs jó megoldásom, mert a gyári alátét sem oldotta meg a gondot).
Ha bővebb hiba naplót is kívánsz olvasni, akkor javaslom a Honda menni műszaki bejegyzésem, mert abban frissítgetem a fejleményeket.
Üdv, creation
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szervusztok,Bár ezen irományomat személyes bejegyzésnek szánom (mert nem informatikával kapcsolatos), azért titkon...
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest