- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utolsó oldalként kiraktam a 2 mag, 3 mag, 4 mag összevetést - érdekes lett, de semmi drámai újdonság nincs benne. max. a crysis, már megint
@proci985: ilyen későn új játékot nem praktikus behozni. de amúgy kiderült, hogy két mag jónéhány programnak kevés.
@DNS_65: nem összehasonlítható eredményekre nem lehet elemzést építeni. multival csak indikatív eredményeket kapnék, és a teszt céljaira az nem jó.
@blaca83: 306.97 a driver, és a physx automatára van állítva (ami = GPU).
@fagy53: igen, az AMD oldal nem teszten alapszik, de korántsem fiktív. szerintem elég jól belőttem, hogy mit lehet várni tőlük - erre utal az is, hogy nem csak az egyik vagy a másik oldal b***akszik miatta, hanem mindkettő
az i5-2400-zal még jó darabig nem lesz bajod@Silenzio: nem volna rossz, ha rendesen elolvasnád, amire válaszolsz, ugyanis sikeresen beidézted azt a részt a postból, ami nem a te cpu-dra vonatkozik. az eredeti cikkben (és az újonnan betett oldalon) is leírtam, hogy a hyperthreadinges i3-akról mérés nélkül nem tudok ítéletet mondani - de egy out-of-order processzor esetén annyira nem nagy érték a hyperthreading, hogy biztosra lehessen vele menni. bizalom kérdése.
de ahogy a tréfás nevű kolléga is írta a 79-es hozzászólásban (), senki nincs akadályoztatva egy kontroll-tesztben - szívesen leírom pontosan, melyik játékban mi a tesztszekvencia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest