Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

Utolsó oldalként kiraktam a 2 mag, 3 mag, 4 mag összevetést - érdekes lett, de semmi drámai újdonság nincs benne. max. a crysis, már megint :)

@proci985: ilyen későn új játékot nem praktikus behozni. de amúgy kiderült, hogy két mag jónéhány programnak kevés.

@DNS_65: nem összehasonlítható eredményekre nem lehet elemzést építeni. multival csak indikatív eredményeket kapnék, és a teszt céljaira az nem jó.

@blaca83: 306.97 a driver, és a physx automatára van állítva (ami = GPU).

@fagy53: igen, az AMD oldal nem teszten alapszik, de korántsem fiktív. szerintem elég jól belőttem, hogy mit lehet várni tőlük - erre utal az is, hogy nem csak az egyik vagy a másik oldal b***akszik miatta, hanem mindkettő ;]
    az i5-2400-zal még jó darabig nem lesz bajod :K

@Silenzio: nem volna rossz, ha rendesen elolvasnád, amire válaszolsz, ugyanis sikeresen beidézted azt a részt a postból, ami nem a te cpu-dra vonatkozik. az eredeti cikkben (és az újonnan betett oldalon) is leírtam, hogy a hyperthreadinges i3-akról mérés nélkül nem tudok ítéletet mondani - de egy out-of-order processzor esetén annyira nem nagy érték a hyperthreading, hogy biztosra lehessen vele menni. bizalom kérdése.
    de ahogy a tréfás nevű kolléga is írta a 79-es hozzászólásban ( :R ), senki nincs akadályoztatva egy kontroll-tesztben - szívesen leírom pontosan, melyik játékban mi a tesztszekvencia.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés