Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utolsó oldalként kiraktam a 2 mag, 3 mag, 4 mag összevetést - érdekes lett, de semmi drámai újdonság nincs benne. max. a crysis, már megint
@proci985: ilyen későn új játékot nem praktikus behozni. de amúgy kiderült, hogy két mag jónéhány programnak kevés.
@DNS_65: nem összehasonlítható eredményekre nem lehet elemzést építeni. multival csak indikatív eredményeket kapnék, és a teszt céljaira az nem jó.
@blaca83: 306.97 a driver, és a physx automatára van állítva (ami = GPU).
@fagy53: igen, az AMD oldal nem teszten alapszik, de korántsem fiktív. szerintem elég jól belőttem, hogy mit lehet várni tőlük - erre utal az is, hogy nem csak az egyik vagy a másik oldal b***akszik miatta, hanem mindkettő
az i5-2400-zal még jó darabig nem lesz bajod@Silenzio: nem volna rossz, ha rendesen elolvasnád, amire válaszolsz, ugyanis sikeresen beidézted azt a részt a postból, ami nem a te cpu-dra vonatkozik. az eredeti cikkben (és az újonnan betett oldalon) is leírtam, hogy a hyperthreadinges i3-akról mérés nélkül nem tudok ítéletet mondani - de egy out-of-order processzor esetén annyira nem nagy érték a hyperthreading, hogy biztosra lehessen vele menni. bizalom kérdése.
de ahogy a tréfás nevű kolléga is írta a 79-es hozzászólásban (), senki nincs akadályoztatva egy kontroll-tesztben - szívesen leírom pontosan, melyik játékban mi a tesztszekvencia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone topik
- Üzleti vita és megbeszélés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest