Router kell oda. Amúgy sem árt, a natolás egyben elég jó tűzfal is.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [bitpork:] Rawulf
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Fire/SOUL/CD:] INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Útvonal
Fórumok » BLOGOUT » [Re:] [CPT.Pirk:] A "felhasználóbarát" Windows7 és a digihez betárcsázás automatizálásának történeteHozzászólások
CPT.Pirk
Jómunkásember
Teljesen igazad van, csak ott nem volt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
prozodus
őstag
Avagy a sok fáradsággal kiérdemelt siker...
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
Syl
nagyúr
A linux sz*r! Ott parancssorba kell kilométeres utasításokat begépelni!
Bezzeg vindózban mindent, szépen grafikus felületről, pikk-pakk össze lehet kattintgatni.
Ohh, wait...
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
ncc1701
veterán
Ja, az más. Akkor megküzdöttél, de én is így szoktam csinálni, ha vhol plö ócska pptp vpn van, amihez rasdial kell.
ncc1701
veterán
Ha szigorúan nézzük, most is guin csinált mindent.
Syl
nagyúr
Igen, a bat-fájl az tipikusan gui cucc
CPT.Pirk
Jómunkásember
Meg a CMD azért nem olyan kezes, mint egy terminál. Valamint ezen a gépen valamiért negyed akkora az ablak és a betűtípusok is, mint egy rendes Win7-es gépen, szóval alig láttam amit beírtam oda.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Syl
nagyúr
Majd mindjárt jön valaki és megmagyarázza, hogy a Win10-ben milyen szuper a powershell
Воланд
titán
es nem lett volna celszerubb kivalasztani nagyobb betumeretet?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Persze, hogy szuper.
A Windows 7-en is van PowerShell illetve telepíthető hozzá.
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
CPT.Pirk
Jómunkásember
Őszintén szólva nem tudom merre kell és nem akartam ott keresgélni mert még éppen el tudtam olvasni a dolgokat. Amúgy mi okozza a kis méretet? A rendszer betűmérete már így is a "nagy"-ra volt állítva.
Syl: az nem is vitatott, de ebből a szempontból mindegy.
[ Szerkesztve ]
Воланд
titán
passz, neha csinal ilyen hulyesegeket, hogy a default betumeret ilyen miniatur ablakot eredmenyez.
jobb egergomb a cmd ablak fejlecen es tulajdonsagok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ahh tényleg, közben nekem is beugrott hol van ez.
És nem lehetne, hogy alapból egy "felhasználóbarát" rendszeren ezzel ne kelljen foglalkozni? Az is mekkora gány már, hogy a CMD ablakot nem lehet csak úgy akármekkorára állítani...
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
Nus
tag
Létre kell hozni egy parancsikont az asztalra a PPPoE kapcsolatról, majd azt behúzni a start menü indítópultba így magát befog tárcsázni.
Üdv...
The sky was pink...
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na ez se sokkal egyszerűbb. Olyan szemműtét a végbélen át dolog...
bejegyzés A "felhasználóbarát" Windows7 és a digihez betárcsázás automatizálásának története
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W