Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Na, lesz kép?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
coolicool_hu #8 üzenetére
Várjuk!
-
Csapoati
nagyúr
Külsőre tetszik, de egy rugged phone-ba 3400-as akksit rakni a Helio P23 mellé... szóval köszönöm, nem, köszönöm.
A "teszt" szót kicsit erősnek érzem, ez egy afféle hands on, számomra hiányzik pár benchmark teszteredmény, a kamera teljesítménye, a szoftver ismertetése, a hangminőség, a multimédiás képességek (hangszóró pl.), miközben a leírás fele arról szól, hogy prémium, meg jól néz ki. Nem fikázásnak szánom ezt, csak szerintem ha kibővítenéd a leírást, akkor tényleg lehetne tesztnek nevezni.
-
domos
senior tag
válasz
coolicool_hu #4 üzenetére
Akkor én értettem félre, azt hittem hogy a "sima" vs strapa felállásban kell nézni a dolgot. Viszont így is a SÓS key és a vízalatti fotózás kivételével szinte minden normálisabb telefon tudja a többit.
Pár képet esetleg raksz majd fel, amit a telefonnal készítesz?
-
coolicool_hu
tag
talán azért mondanám kiemelkedőnek, mert bár tudja az iPhone XS Max, de közel sem egy árkategória... és hát ha a lowcost telefon többre is képes mint telefonálás, mondjuk minden varázs tok nélkül a vízalá merülsz fele és fényképezel akkor az egy kiemelkedő képesség, főleg ha mindezt túl is éli a készülék
-
domos
senior tag
A kiemelkedő képességek miért kiemelkedőek? Az iPhone XS Maxom is tudja. Ettől függetlenül nagyon jól néz ki a telefon, grat hozzá!
-
coolicool_hu
tag
Alapvetően amikor csak telefonálásra és böngészésre használtam a telefont akkor vígan elvolt 1,5 napig és akkor sem merült le teljesen csak útra keltem és felraktam tölteni előtte... aktívabban nem gyötörtem meg, de ha érdekel és van esetleg valami szoftveres kínzás szívesen felrakom rá és meglátjuk mennyire csemegézi az akkut..
-
Köszi a cikket, érdekes készülék!
Ahogy nézem, GearBest-en, és Banggood-on is kapható már... ha nem aggasztana a szerviz, ill. a támogatás esetlegessége, akkor tuti megfontolnám. Bár a hátlapja kicsit bazári, de amúgy is (mű)bőr tokban tartanám.
Ami érdekelne, hogy a nem túl kiemelkedő aksit mennyire eszi a nem túl kiemelkedően takarékos SoC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Amazon Prime Video
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Tv! 55"/4k/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- MSI Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Dell Latitude 5510, 15,6" FHD, i5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest