- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
domos
senior tag
Na, lesz kép?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
coolicool_hu #8 üzenetére
Várjuk!
-
Csapoati
nagyúr
Külsőre tetszik, de egy rugged phone-ba 3400-as akksit rakni a Helio P23 mellé... szóval köszönöm, nem, köszönöm.
A "teszt" szót kicsit erősnek érzem, ez egy afféle hands on, számomra hiányzik pár benchmark teszteredmény, a kamera teljesítménye, a szoftver ismertetése, a hangminőség, a multimédiás képességek (hangszóró pl.), miközben a leírás fele arról szól, hogy prémium, meg jól néz ki. Nem fikázásnak szánom ezt, csak szerintem ha kibővítenéd a leírást, akkor tényleg lehetne tesztnek nevezni.
-
domos
senior tag
válasz
coolicool_hu #4 üzenetére
Akkor én értettem félre, azt hittem hogy a "sima" vs strapa felállásban kell nézni a dolgot. Viszont így is a SÓS key és a vízalatti fotózás kivételével szinte minden normálisabb telefon tudja a többit.
Pár képet esetleg raksz majd fel, amit a telefonnal készítesz?
-
coolicool_hu
tag
talán azért mondanám kiemelkedőnek, mert bár tudja az iPhone XS Max, de közel sem egy árkategória... és hát ha a lowcost telefon többre is képes mint telefonálás, mondjuk minden varázs tok nélkül a vízalá merülsz fele és fényképezel akkor az egy kiemelkedő képesség, főleg ha mindezt túl is éli a készülék
-
domos
senior tag
A kiemelkedő képességek miért kiemelkedőek? Az iPhone XS Maxom is tudja. Ettől függetlenül nagyon jól néz ki a telefon, grat hozzá!
-
coolicool_hu
tag
Alapvetően amikor csak telefonálásra és böngészésre használtam a telefont akkor vígan elvolt 1,5 napig és akkor sem merült le teljesen csak útra keltem és felraktam tölteni előtte... aktívabban nem gyötörtem meg, de ha érdekel és van esetleg valami szoftveres kínzás szívesen felrakom rá és meglátjuk mennyire csemegézi az akkut..
-
Köszi a cikket, érdekes készülék!
Ahogy nézem, GearBest-en, és Banggood-on is kapható már... ha nem aggasztana a szerviz, ill. a támogatás esetlegessége, akkor tuti megfontolnám. Bár a hátlapja kicsit bazári, de amúgy is (mű)bőr tokban tartanám.
Ami érdekelne, hogy a nem túl kiemelkedő aksit mennyire eszi a nem túl kiemelkedően takarékos SoC?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Régóta vártam már, hogy kedvenc kínai mobil webshopom felvegye ismét velem a kapcsolatot. Hát eljött az idő és egy kis...
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest