- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timyyy
őstag
Húúú micsoda írás
most hirtelenjében csak a képeket nézegettem, meg pár sort olvastam, de hát ez annyira tetszik hogy holnap nekiugrok és az utolsó betűig elolvasom
Igaz hogy a szakmai dolgokhoz kevésbé értek, de az írás hangulata meg úgy az egész nagyon jóóó!! -
Rudi, ugye, hogy megártott az a sok fura étek?
A csajok egyre jobbak azért már, de ilyen öreg hibát, hogy a fényképező aksija lemerül. Ilyet nem szabad, felkészültnek kell lenni mindig -
nandon
tag
AMD-s netbook? hűűűű!
Kiváncsi vagyok...
-
Shalala
senior tag
Mult ev ota 3szor voltam kint 1-2 hetekre.
Nekem nagyon nagyon tetszik, tervezem hogy kikoltozok.
Baratnom pont most latogatott meg, aztan utazott haza taipei-be, hat mitmondjak szivesen mentem volna vele megintKulfoldikent egyedul eligazodni hat eleg erdekes
Viszont ha van kint ismeros aki korbevezet akkor sokkal sokkal jobb mint itt europaban barmi. (nekem)A fiatal csajok tenyleg nagyon jok
Ajanlom ezt a videot vagykeltonek, 1:00-tol:
[link]Ez a Luxy amugy Rudi, ha megnezned
-
Vassili
tag
Azért jó, hogy engem senki nem küld ki dolgozni ázsiába, mert hogy kicsit tojnék a computexre és minden nap buliznék meg meghúznám az összes thai picsát!! Huh ez kicsit üvegtigrisesre sikerült
Egyik haverom japánban volt kinn 1 nyáron ő is mondta, hogy brutálisak a japó csajok (is) ilyen nyomulás szempontból!
-
Shalala
senior tag
Hello!
Mult evben en is voltam computex-en, akkor ismertem meg a mostani baratnomet
Szerintem nagyon szepek a tajvani lanyok, menj le ha van idod valamelyik clubba (luxy, room 18), alig lehet levakarni a csajokat, imadjak a feher embert
Ha van idod menj le delre, gyonyoru tajak vannak, taipei sima nagyvaros.
Ha meg kockulni szeretnel erdemes elmenned a taipei main station-re , ott van a Nova nevezetu szamtech uzlet (2 GuanQian Rd.), kb 130-140 szamtech ceg arulja az alkatreszeket, nagyon jo aron, egymassal versenyezve, egy epuletben.
-
sirzollee
tag
Szép hely lehet,de még jobban tetszett nekem a SilverStone Raven RV01 ház.Elég jól néz ki.
-
Vassili
tag
Jah és még egy ami eszembe jutott Scythe Fenris Wolfról valami hír, vagy valami más scythe-ház esetleg??
Jah és ha látsz ilyen fasza airbrush-olt, moddingolt házakat, lécci fótózd le
(Főleg akasa érdekelne)
-
Mindjárt este 9, jöhetne az újabb rész
-
Vassili
tag
Engem ehhez [<<Katt>>] hasonló alaplapok érdekelnének mondjuk amd-s verzióban?? XFX nem tervez e esetleg amd-s alaplapokat gyártani, hamár VGA-t nyomnak Atiban is!
-
Pompi
nagyúr
Rudi: valószínüleg nem Synaptics hanem Sentellic touchpaddel van szerelve a Wind, mint manapság a legtöbb (úgy hallottam csak felárral szerelik Synapticssal). Szóval fel kellene tenni egy Sentellic drivert és akkor tudnál olyat is állítani, hogy gépelés közben kapcsolja ki a touchot, így nem gépelnél bele egy másik bekezdésbe
-
szolgálati közlemény: szerver gyengélkedés fixed, bár nem végleges megoldással, de legalább tudjuk, h mi a baj.
-
plusz hülyén néz ki, mert mindenki láthatja a kábeldzsungelt, ami onnan kijön, nem lehet a házat betolni az íróasztalok erre kialakított helyére, és nem is tudsz semmit pakolni a ház tetejére
azzal meg ne jöjjön senki, hogy így praktikusabb, mert azt hiszem, hogy mindenki kibírja azt az egyszeri ritka alkalmat, amikor össze kell dugdosni a gépet, hogy aztán többet ne nyúljon hozzá. amit sűrűn kell cserélgetni, az meg úgyis ki van hozva a ház elejére (USB, hang egyebek)
-
-
Kobaljov
senior tag
További képek, kicsivel több részlettel
-
én úgy látom, hogy azon a házon nem elrejtették a kimeneteket, hanem fölülre kerültek
-
Solten
őstag
"Nem messze tőle van a rét, ahova a koreaiak kijárnak sportolni"
koreaiak?
#43: na errol van szo rudi...
-
Kobaljov
senior tag
Közben jönnek az beszámolók más oldalakon is, pl. Ionos gépek (Eee Box is?), Asus 12"-es Seashell netbook, Snapdragon procis Eee..
-
Ayg0
senior tag
'Másik, ami megfogott a SilverStine Raven RV01 háza volt.'
első pillanatban azt hittem, hogy az adidas/adios szerű madeintaiwan koppintásról van szó, de aztán rájöttem, hogy csak az 'o' betű írodott el.
amúgy pofás kis viskó, én is a 'valaki beleszeret' kategóriába tartozok. -
webdeejay
aktív tag
Az az Acer tényleg jól néz ki. Na meg a második csaj is
-
twollah
nagyúr
A palcikaval lehet szurni is.
Amugy szerintem pont az a trukkje a palcikaval evesnek, hogy hamarabb faradsz el az evesben, mint mielott jol laknal.
-
DarkByte
addikt
Ma már várható hogy kikerül valamilyen hír?
Esetleg mekapjuk az "on-the-fly" (azt hiszem szó szerint) Aspire netbook tesztet?
Egyébként köszönjük szépen hogy megint lesz exkluzív tudósítás; legalább valahogyan túlélem a vizsgára tanulást. -
rudi
nagyúr
-
Gondolom milyen kaják lehettek, este kis gyomorgörcs nem volt? Vagy hány óra van most ott egyáltalán?
-
^Clown
addikt
"de az 1024x768 + 1,6-os Atom már nagyon nem nyerő"
1024*600-as a Wind kijelzője
-
Killing
addikt
Kifutottam a szerkesztési időből.
Taipei tiszta GTA feelinges város.
Ezek a házak nagyon emlékeztetnek a GTA-ra. -
Killing
addikt
Azért itt jobb csajok vannak.Nekem valahogy a távol keleti csajok arca nem jön be.
Ugye milyen jó dolog a WI-FI?Legalább el tudod ütni az esti órákat.Nálunk nem hogy 10/2 Mbps WI-FI-n,még a legtöbb kábelen sem jön ennyi.
mod:Kíváncsi lennék hogy ennyi kép mellett mekkora számla jönne ki mobilinternetezésért. -
jerry311
nagyúr
"Szerencsére idővel megsajnált a személyzet és kaptam villát meg kanalat."
Nem kellett volna. Ex-főnökömet idézve: Teher alatt nő a pálma.
-
Korcsii
őstag
AMD-s póló, lol, ez kellett még ma estére
megyek is aludni.... neked meg jó reggelt -
Ayg0
senior tag
a phenom ii x2 550/545-ről, illetve athlon II x2 250-ről se feledkezzen meg a tisztelt tudósító.
előre is köszönöm!
-
-
kelzsoca
félisten
Mindig csak a hardverek, csajos képeket kérünk
-
vegyszer
addikt
Engem személy szerint minden olyan érdekel, amiben az alábbi szavak szerepelnek:
Intel Atom, nVIDIA IOn, Blu-ray, x.264, H.264, HD, FullHD.Ha sok képpel tudnád illusztrálni a fenti tőszavas felsorolást, nagyon boldog lennék.
És ha már ott jársz, kérdezd má' meg, hogy ami itt bemtatásra kerülő termék, nálunk (magyarföldön) már miért régóta beszerezhető.
Itt konkrétan a ASROCK Nettop ION 330-ra gondoltam...
-
Xirtam
veterán
Oké, hogy lehet kérni hogy mit kérünk! Kérünk is csajoktól kezdve mindent! De ettől függetlenűl vigyáz ám magadra, mégis csak ez a legfontosabb
-
Stiky
senior tag
Hmmm egy sáv azon a pályán van vagy 3,5 méter széles, ha nem 4. Itthon meg alig fér el a kocsi a szabvány 2,5m -en
Az milyen, hogy a panel 3-4. emeletén is van rács az erkélyen.
Taipei 101-be gondolom fel lehet menni valami kilátó féleségbe, tervbe van?!
-
Csapi007
veterán
Hy
Hogy miről kérünk képeket? Egyértelmű hogy a csajokról a csajokról és a csajokról.A füllesel meg az van hogyha ásítasz mozog az állkapcsod ami odébbnyomja a fülpárnát és a résen bejön a zaj.
-
nandon
tag
Sziasztok!
Minden érdekel az újdonságokkal kapcsolatban, de talán AMD-ATI bemutatókat, bejelentéseket várom leginkább !(Propus-Rana kódnevek alatt fejlesztett cuccok
)
Persze a Kelet-kultúra sem érdektelen... -
Solten
őstag
"Akkor most lehet sorolni, hogy ki mire kíváncsi a tajvani dolgok közül, mit fotózzak"
Csajok jöhetnek...
-
h_rowley
tag
Hello!
Én az Acer Aspire Timeline-al kapcsolatban szeretnék megtudni valami közelebbit, ha lehet..
-
Kobaljov
senior tag
Közben még eszembe jutott monitoros fronton:
- van-e vagy terveznek-e a gyártó kisebb (17-19") asztali kijelzőket is LED-es háttérvilágítással, pl. a Dell-nek ilyen a G szériája, de az 22-24"-es (Az ok: nettopokhoz, csak webezni, szövegszerkeszteni jól passzolna egy kisebb fogyasztású 17-19"-es wide monitor portré módban)
- a monitorként is használható kis külső kijelzők/képkeretek, pl. a Samsungtól (a Microsoft nemrég előállt azzal, hogy a játékokhoz is lehetne használni a Vista külső kijelzős megoldásukkal (nem jut eszembe a neve)
- a Delll új panorámamonitora -
Kobaljov
senior tag
Amik jelenlegi állására kíváncsi lennék, pl.:
- ASRock Multibook G12 (12"-es kétmagos, optikai meghajtós netbook)
- Asus T91-es netbook (tablet, gps, tv tuner)
- Nvidia Ion alapú netbook?, a Zotacon kívül más gyártó mini-itx lapja hozzá (kétmagos)?
- AMD Congo platform (780G + integrált kisfogyasztású kétmagos proci, mini-itx)Első gondoltaok ezek, köszi!
-
toyone
őstag
Fotóz le mindent aztán majd válogatunk
kúl stuff -
Ez az integetés a Winddel ez tetszett, biztos néztek
-
tetszik a jelenlegi stílusod, a többi cikkeidet is írhatnád így
a csajokat el ne felejtesd fényképezni -
Stiky
senior tag
"Lényegében eseménytelenül telik az út." - Kicsi csalódást érzek ebben. Vártad, hogy eltérítik a gépet?!
Egyébként ha lehet, kérünk sok "mindennapi élet és környezet" képeket Taipei-ről.
-
Magnum_
nagyúr
most ebből a blogból a One 751 izgat a legjobban. azt nem tesztelitek? szimpatizálok azzal a készülékkel -
Depression
veterán
Sajna már elfelejtettem az eredeti nevét, de a piacokon árulnak lóvizeletben erjesztett tojást. :-) De azt inkább ne kóstold meg!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Noise Cancel: Esetleg az is okozhatja hogy az Eustach-kürt kinyílik ásításkor. De ez csak egy tipp.
-
Konflikt
addikt
hu ide kimennek enis szivesen: )
biztos nagyon franko kis ut lesz, varjuk a updateket: )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Rendszergazda topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- LEGO klub
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged