Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy ideális világban ez szerintem úgy működne, hogy a GPU-ban lévő fix funkciós egység előállítja a stream-et, GPU terhelés nélkül, de a GPU-nak ezt el kell küldenie a procinak valamilyen módon - nem tudom, hogy a küldést lehet-e terhelés nélkül.
Ezután a procinak elő kell állítania a hang mixerből a megfelelő bitrátájú hangot, majd ezt össze kell muxolni a GPU-ból érkező képpel valami konténerbe, amit lehet stream-elni.
Ez is kis mértékű CPU terhelés (audio konvertálás, muxolás, küldés, illetve a video stream olvasgatása a RAM-ból).
A valóság ezzel szemben nem tudom hogy van.
(#885) BiP: Én sem. Ennek az egésznek egy mag bőven sok, még akkor is, ha az a mag alacsonyabb frekin megy a többi mag miatt, melyek a játékot futtatják. Aztán a valóságban lehet, hogy nem így megy, és akkor lehet nagyobb terhelés is.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Van két Usában dolgozó ex-kollégám játékfejlesztés területén.
Nem egy leányálom játékfejlesztőnek lenni.
A kiadók elég rövid pórázon tartják a fejlesztő csapatokat, mindent tegnapra akarnak, és a motorba való fejlesztés számukra csak kiadás, míg az azonos motorról sok bőr lehúzása a bevétel.
A jobb motorok gyakran a fejlesztők önkéntes, hosszan tartó és kifizetetlen túlóráiból jön létre.
Általában ez a fagyi vissza is nyal, mert ha kiderül, hogy a rabszolgák önkéntesen is tolják a melót, akkor legközelebb így számolnak az idővel.Ha a kiadó akar új motort, akkor is kiköti, hogy úgy legyen megírva, hogy minél több játék épülhessen rá, lehetőleg kis ráfordítással.
-
Vótmá?
mod: inkább kicseréltem a linket az tomshardware verzióra.
-
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Használjátok, vagy fejlesztitek ezt a progit?
Mert nagyon érdekelne, hogy az erősen intelre optimalizált (pl. AVX512) kód miatt ez a szokatlan eredmény, vagy mert egy több éves Visual Studio fordítójával készítik a binárisokat?
Ismerős cégénél pont a jobb folyadékszimulációs eredmények miatt váltottak AMD-re. -
Nekem az a furcsa, hogy ha a 3700X 65W-ba belefér, akkor a 3800X esetén az a plusz 300/200 MHz miért nem fért bele 95W-ba, miért kellett neki a 105W-os osztály?
Ennyire meredeken ível felfelé a fogyasztás 3.6 GHz felett?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest