- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DEJVID
őstag
válasz
Geri Bátyó #12 üzenetére
De neked hány évente megy tönkre alaplapod a meleg miatt, hogy ennyit lovagolsz ezen?
-
-
DEJVID
őstag
válasz
Geri Bátyó #10 üzenetére
Először csak megnézi, hogy ha nincsenek szépen rendezve a kábelek, mennyit számít hőmérsékletben, aztán egyre több dolgot tesz be a házba. A végén az összes ventilátor elé/mögé dobozokat/pólót/sapkát tesz, kb. teleszemeteli a házat, és ekkor mérhető egy kis difi. Erősen meglepne ezek után, ha a 90 fokkal elforgatott RAMok 5 percnél többel hosszabbítanák meg egy alaplap életét (nem mintha évente kéne cserélgetni őket a gyors elhalálozás miatt).
-
-
DEJVID
őstag
válasz
Geri Bátyó #8 üzenetére
Felhasználok ezrei imádkoznak 5 fokkal hidegebb alaplapért (wtf
). Amúgy megy ennyit a jó szellőzésről.
-
-
DEJVID
őstag
válasz
Geri Bátyó #4 üzenetére
10 éve láttam utoljára, hogy valaki a BTX után siránkozott, akkor sem nagyon értettem.
-
arn
félisten
Az asusnak mar 95 kornyeken is jol csengett a neve
-
Pete55555
addikt
Az ötlet jó, a kivitelezés pocsék. Sokkal több értelme lenne a VGA-t az alaplap felső részébe "dugni", 90 fokkal elforgatva az alaplap síkjába. Vannak is ilyen mITX lapok egyébként, tán 1-2 ház is van hozzájuk.
A rendes bővítőkártyák is megmaradhatnak szvsz, de nem kell 6-7 db, elég 4 - mint egy mATX lapon. Hiszen van aki használna mondjuk hangkártyát, vagy bármi mást, amihez kell a pci-e interfész.
Így pedig egy oldalról lenne látható és megoldható is a VGA és a CPU hűtése is, ami látvány, és hatákonyság szempontjából is jobb lenne, nem beszélve arról, hogy így már lehetne a VGA-kra is toronyhűtő jellegű hűtéseket gyártani, amivel sokkal jobb áramlás lenne kivitelezhető, ezáltal hatékonyabb, és csendesebb hűtéseket lehetne készíteni.Meg is találtam, az ASRocknak van ilyen lapja.
-
Hát, ez az Utopia nem egy igazán átgondolt cucc szerintem. A látványra és a vízhűtésre épül az egész. Több értelme lenne a RAM slotokat elforgatni 90°-al, hogy ne gátolják a levegőáramlást és jobb legyen az alaplap hűtése.
-
Shin Chen
tag
válasz
Depression #2 üzenetére
Mire gondolsz?
A VGA kártyáknak általában van többé-kevésbé megfelelő hűtője, sőt moddolni is lehet a legtöbb esetben.
Más elrendezésre én is kíváncsi lennék, de ezt már csak az átállás miatt sem biztos hogy említésre méltó változás, megerősített PCI-E csatolóval pedig vannak alaplapok, igaz ennek a legitimitásában nem vagyok biztos...Mindent a szemnek, szerintem ez az évtized mottója.
-
-
westlake
félisten
Két hónappal a harmadik generációs Ryzenek megjelenése előtt aki X299-et vesz, meg bele valamilyen Skylake-X processzort, hát...
Imádom a gyártókat! A legjobbak az átnevezett alaplapok lesznek (X299 -> X499).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Villanyszerelés
- Házi hangfal építés
- Egyéni arckép OFF
- Stellar Blade
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest