Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Nem tudom mikor látják be hogy ez a vr koncepció ebben a formában megbukott. A vive ára miatt sem fog eljutni tömegekhez, 300k körüli ára több mint nevetséges. Ezt a szemüveget nem kényelmes viselni nem hogy órákig de még fél óráig sem jó. A vezetékek miatt meg pláne nem könnyű mozogni. Az ember elfárad ettől az egésztől, sokaknak az agya is tiltakozik ez ellen. Fejfájás hányinger szédülés kombó. Gép/agy interfészt kellene továbbfejleszteni. Nem feltétlenül úgy mint a mátrix c filmben, de az ember tegye kényelembe magát közben és a gondolataival tudhasson mindent irányítani. Így hogy fekvő helyzetben van az ember tud koncentrálni a virtuális valóságra. Baleset sem éri nem akad el a vezetékben és nem ver le semmit a polcról.
Én az androidos környezetben próbáltam ki a vr-t és ugye ez vezeték nélküli megoldás egy egyszerű kis gamepaddal kombinálva nem volt rossz élmény, de 2k felbontás is kevés!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest