Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
zsolt0017
üzenetére
Én nem akadtam fenn semmin, csak tényeket közöltem.
Az AMD-nek, mint az összes többi cégnek, ez nem más, mint kőkemény üzlet. Annak van valami oka, hogy ilyen olcsón kihozzák ezt a kártyát, ami szerintem nem magyarázható csak az új node-ra való áttéréssel. Vagy annyira jól sikerült ez a kártya, és azt gondolják, hogy ilyen áron tarolni fognak vele (végülis ha 100M potenciális VR vásárlót el akarnak érni, muszáj lesz jó áron jót adni) vagy megint hatalmas blama lesz belőle és azt fogjuk látni, hogy az AMD már megint olyanra fogadott, ami köszönő viszonyban sem lesz a valósággal. Az nVidia, mint márkanév sokkal jobban cseng a gamerek többségének körében a vevők többsége nem tudatos, a haverját majmolja, márpedig ha a havernak az előző 4 kártyája is nVidia volt, neki is az lesz, teljesen mindegy, hogy a teszteken mit hoz az AMD és mennyivel olcsóbb. Az ilyen vevőkből van sokkal több odakint, és ezzel a mentalítással kell versenyeznie az AMD-nek. Nehéz lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest