Hirdetés
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Ha az emberek fejeben rogzul, hogy a leggyorsabb videokartya neveben mindig ott van a "GeForce" szo, akkor automatikusan -- sajnos -- a kozep- es alsokategoriaban is huzni fognak a GeForce-ok fele. Az AMD ugy tunik, me'g mindig nem fogta fel, hogy rendkivul egyszeru oka van annak, hogy szenvednek a dGPU es APU piacon. Kinalhatsz Te akarmilyen jo ar/ertek aranyu, kozepkategorias videokartyat, csak akkor fogod tudni eladni, ha van a tarsolyodban egy bivalyeros kartya is, es Te vagy a "kiraly"."
Ezt azért erős leegyszerűsítésnek/sarkításnak érzem.
Pl. hiába vagyok én AMD párti, most mégis 750Ti-t használok, mert a jelenlegi gépembe az passzol. Illetve ez előtt is a jó teljesítmény/fogyasztás mutatóval rendelkező, alacsony TDP-s VGA-kat kerestem. Korábban ez a HD5670-HD6670-HD7750 vonalat jelentette, de most a Maxwell ugye odavert.
És ehhez hozzáteszem, hogy annyira nagyon nem érdekel a VGA-k lélektana...Szóval azért ha lehet, egy minimális mérlegelési képességet tételezzünk fel a fogyasztókról.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És kinél van a leggyorsabb VGA címe? Radeon Pro Duo?
Írtam, hogy friss adat. A piac 84%-a 100-300 dolláros szinten vásárol.
Nem láttunk a roadmapban TI-s modelleket. Ettől még bekerülhetnek, de valószínűleg nem a back to school szezonban.
Nem szerintem. A gyártók szerint. Nagyon drága a lapka, mert nagyon drága node-on készül.
Ugyanaz lesz a GP106-GP104 átmenet, mint a GM206-GM204 átmenet volt. Nagyobbik lapka/2. Természetesen a GPC blokkora és a többi egységre vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Tab S6 Lite - Oxford Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest