Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Fiery
veterán
"És kinél van a leggyorsabb VGA címe? Radeon Pro Duo?"
Ennyi erovel GP100... Hagyjuk mar az ilyen, nem jatekosoknak szant videokartyakat meg gyorsitokat. Megjegyzem, en nem lattam me'g a weben GTX1080 vs. Radeon Pro Duo osszevetest -- teny, hogy nem neztem at minden GTX1080 review-t --, de a 980Ti vs. Radeon Pro Duo eredmenyekbol kiindulva egyaltalan nem lepodnek meg rajta, ha a GTX1080 a jatekok tobb mint feleben nagyobb teljesitmenyt adna le, mint a Radeon Pro Duo. Nyilvan ez a hasznalt felbontastol is fugg. De akarhogy is, a regebben megjelent 2 GPU-s kartyakhoz hasonloan, a Radeon Pro Duo sem igazan kozvetlen ellenfele az 1 GPU-s kartyaknak. Jatekra lenyegeben senki nem vesz Radeon Pro Duo-t, meg ugy altalaban a profikon kivul senki. Amit pedig senki nem vesz, es amit eleve nem is jatekos videokartyakent promotalnak, az nehezen fogja erositeni a Radeon brandet.
"Ugyanaz lesz a GP106-GP104 átmenet, mint a GM206-GM204 átmenet volt. Nagyobbik lapka/2. Természetesen a GPC blokkora és a többi egységre vonatkozik."
Ez nem NDA sertes?
 Koszi az infot 
 - 

pohár
félisten
miért nem a Samsunggal gyártatnak, ha féláron dolgoznak? plusz még a GDDR5X-szel sem lennének hátráltatva valószínűleg, hipp-hopp kitol magából pár százezer-millió chipet magából pár Samu gyár
 (mondjuk totál nem követem a bérgyártását most, nem tudom, hogy kinek mi van lefoglalva mennyi időre) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Futás, futópályák
 - VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
 - A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
 - Milyen videókártyát?
 - Polgári repülőgép-szimulátorok
 - Farming Simulator 25
 - Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
 - Béta iOS-t használók topikja
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - További aktív témák...

- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
 - RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost

- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
 - LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
 - BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Koszi az infot 

(mondjuk totál nem követem a bérgyártását most, nem tudom, hogy kinek mi van lefoglalva mennyi időre)