- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mondjuk aki buszon, autóban tud ilyet nézni, vagy könyvet olvasni, azt már alapjáraton is irigylem.
Én sajnos nem vagyok rá képes, mert hányingerem lesz.
Régen még a leckét se tudtam átolvasni a buszon, mert pár perc után rosszul lettem.
Speciál félnék a fiamnak egy ilyet venni, hogy nézzed a buszon, és ne unatkozz, hisz lehet, hogy megtetszik Cármenkának, és Marió meg is szerzi neki.
-
antikomcsi
veterán
Oké, hogy ilyen-olyan szuper kódolással bír, meg remekül lejátszik mindent, de Ti komolyan ilyen kis "tücsök pöcse" kijelzőkön szerettek egy filmet megnézni?
Egy apró multimédiás gépbe, még oké, de az ilyen kis kütyükbe inkább gyorsaságot kéne tuszkolni. Nem csak erről a platformról van szó, hanem úgy általában a méretben kicsi készülékekről.
Én örülök, hogy végre nem kell a junosztyon néznem a TV-t, hanem megtehetem nagyban, maga a film élmény is teljesen más, mint egy laptopon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- Apple MacBook Air M2 15,3" (256 GB SSD, 8 GB RAM) ezüst
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest