- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quan-Chi
őstag
-
törölt tag
Éppen az a lényeg, hogy ez a kereslet inhomogén, hiszen mindenkinek mások a szükségletei. Ezért beszélünk különböző szegmensekről, mert ezeken keresztül tudják hatékonyan kielégíteni az igényeket. Az adatok szerint PC fronton ezt az ATi, a professzionális piacon pedig azt hiszem az nVidia csinálja jobban.
-
XuChi
addikt
-
Quan-Chi
őstag
-
XuChi
addikt
Ez a g53 valóban komoly. De gondolom lesz vagy 800k itthon.
-
szuper-t
őstag
-
redstar16
tag
Főleg ha USA árat nézünk.

-
Quan-Chi
őstag
ez így van !

-
Darth_Revan
veterán
-
Quan-Chi
őstag
-
törölt tag
-
Hebry
senior tag
Ház nekem se tetszik, a bele már jó, de annyi pénzt nem adnék érte, ami el fognak kérni érte a ROG miatt.
Egyébként az SSD tűnt fel nekem is először, hogy az hol van. -
Quan-Chi
őstag
nagyon Asus párti vagyok ( adatlapon a konfig
) és ezek a cuccok bitang jók

-
nvyktor
aktív tag
Jó a konfig meg minden, de én pl nem fizetnék annyit ezért a gépért amennyibe kerülni fog csak azért mert ROG.

És imho az a ház baromi ronda...

-
Gyula84
veterán
Az a ház se semmi, mint egy űrhajó.

-
Komcsi
tag
Nagyon jól néznek ki a dolgok...

-
Sicilian
addikt
Itt körbebámultam volna...
-
szuper-t
őstag
Tapasztalataim szerint egyformán fejlődnek (ha nem így lenne akkor nem lenne versenygés)
én NV fan vagyok de becsülöm az Atit is hisz ah nem lennének nem lenne most GTX280 am
jogosan mondhatjuk h fej-fej mellett(most a hardver a lényeg nem a piac. engem a teljesítmény érdekel nem az h ki mennyit tud eladni belőle) hiszen amit az 1ik újításként behoz a másik követi és megpróbálja felvenni vele a lépést. (kivéve 1-2 opcio CUDA pl)
De ne offoljuk össze az egészet
-
brumesz
aktív tag
huh, ezek elég jól néznek ki. a design megint jól összejött nekik
-
törölt tag
-
szuper-t
őstag
Fu
láttál te már tervező gépet?
azért mert a kezdetek kezdetén Nvidiára voltak ráhangolódva.
hogy miért?. nem tudom van aki jobban benne van ebben a témában.Talán az alacsonyabb paraméterek miatt?
Amúgy sem kell tervező munkához Radeon 58xx és 59xx.Ezt gondold át még 1x.
a 2 gyártó fej fej mellett halad. 1x 1 ik 1x másik jobb (support és optimalizálás kérdése)El sem hinnéd mennyi memória és erő kell a tervezéshez.
-
Tidus
addikt
-
szuper-t
őstag
-
S. Szabi
őstag
Hát, nem tudom akkor már miért nem Ares 5970-t raktak a játékos gépbe, az is 2db 5870 gyakorlatilag
és még "presztízsebb" lenne a cucc! 
-
redstar16
tag
Na végre itt van a GTX 480M.
Remélem hamar a boltokba kerül és azt is, hogy a G73-ast is lehet majd azzal venni.
Jó az Ati, csak sajnos akinek munkára kell a CUDA meg a Physx annak a nVidia-nál kell maradnia.
Egy pár plusz kép. Érdekesen hat a G73 design ilyen "piciben". -
P00By
nagyúr
Nem rossz, sőt kicsit túl sok(k)!

-
pincehely
addikt
Én azért maximálisan elégedett lennék a konfig bármelyik alkotóelemével!

-
pottyantós
aktív tag
-
megema
őstag
Na igen... Az SSD-t én is hiányolom. No meg nem két sima 5870 kéne bele, hanem legalább két Matrix, vagy két Ares (tudom még nem jelent meg), esetleg két 5970

-
Sub-ZeRo
nagyúr
Csak egy dvd író??!!?! Min egy blu-ray + ssd... Meg persze egy 5970 crossfirex-ben....
-
zed1983
őstag
A G53-at elfogadnám...
-
F_Zolee
nagyúr
-
Angel1981
veterán
-
aram01
nagyúr
nekem meg inkább a belseje kéne

-
pottyantós
aktív tag
Üresen kéne az a ház! Megoldható?

-
zazahoho
őstag
egyedi megjelenés ,és komoly cucc

-
F_Zolee
nagyúr
És a jó öreg SSD-t meg kihagyták a listából?
-
FRENK1988
veterán
-
pincehely
addikt
Bitang jó az az X58/ATI konfig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- ThinkBook 13s G2 ITL - i5-1135g7
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Aprópénz

) és ezek a cuccok bitang jók

és még "presztízsebb" lenne a cucc!