Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régen (DOS-WIN95-98 korszakban) nagyon szerettem a C&C és RA játékokat. Sokat toltuk őket multiban is és egyedül is a gép ellen. A legtöbb játékban single részt addig játszottam amíg rá nem jöttem hogy a legnehezebb fokozaton is hogy lehet megnyerni az adott pályát vagy az adott feladatot elérni. Számát nem tudom hogy összesen hány órát-napot-hetet töltöttem el minden egyes résszel az évek során. Eléggé hozzám nőttek. Kíváncsian vártam az újabb részeket is, de amiket az elmúlt néhány évben kiadtak ilyen neveken azok számomra már nem voltak méltóak a név viselésére. Talán mert ezeket már konzolokra is tervezték kiadni. Más koncepció, más célközönség, látványos gyors akció és a startégiai-management rész teljes háttérbe szorítása. Én személy szerint már el is feletem ezt a sorozatot úgy ahogy van mert számomra az utóbbi részek egytől-egyig sajnos borzalom kategóriába estek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs