- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Sima code injectnek tűnik, index.php elejére szoktak ilyeneket betolni, ha bejutnak a tárhelyre vagy valami komolyabb lyuk van az oldalon.
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Joci93
senior tag
válasz
aprokaroka87 #4 üzenetére
Nem, ugyan úgy bejöttek a "reklámok".
(#5) cinemazealot : Persze, akié az oldal, azé a felelősség szerintem. A "hogyan jutott be" már egy nehezebb kérdés, elég egy nem ellenőrzött beviteli mező is hozzá. Olyan kódot is lehet írni, ami csak akkor fut le, ha van referrer, ergo ha jöttél valahonnan, de ehhez már az injektáló kódot kéne látni
(Feltéve, ha valóban XSS-el mókolták a kódot, nem pedig simán egy kóddal beleírták a fájl tetejére.)
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
-
Joci93
senior tag
Nem csak WP oldalt lehet XSS-el törni
Rengeteg oldal van, amibe kártékony kód lett injektálva. A honlap karbantartójának a felelőssége a ilyen támadásokat kijavítani és a sebezhetőséget befoltozni. Pont ma futottam bele én is egy ilyen oldalba, az simán átdobott egy másik honlapra, ami kismillió reklámot tolt az arcomba
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Nem Wordpress alapú az érintett oldal?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Google-ban keresési találatra rákattintva ki a felelős az alábbi képen látható HTML injektálásért, aminek eredménye egy...
- Bestbuy játékok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Zen 4 a felsőkategóriában: teszten a Ryzen 7 7700X processzor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- További aktív témák...
- Asus Rog Gamer Laptop Ryzen 7 3050TI 16gm ram
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 A2141 EMC 3347 27% 16.1" Retina LCD IPS i7-9750H Radeon PRO 5300M 16 500 gar
- Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett DJI RC távirányítóval + műanyag tok
- Sharkoon usb 3.0 2.5" sata külső merevlemez ház
- Asus Rog Strix B560 E Gaming wifi
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest