Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Sima code injectnek tűnik, index.php elejére szoktak ilyeneket betolni, ha bejutnak a tárhelyre vagy valami komolyabb lyuk van az oldalon.
-
Joci93
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, ugyan úgy bejöttek a "reklámok".
(#5) cinemazealot : Persze, akié az oldal, azé a felelősség szerintem. A "hogyan jutott be" már egy nehezebb kérdés, elég egy nem ellenőrzött beviteli mező is hozzá. Olyan kódot is lehet írni, ami csak akkor fut le, ha van referrer, ergo ha jöttél valahonnan, de ehhez már az injektáló kódot kéne látni
(Feltéve, ha valóban XSS-el mókolták a kódot, nem pedig simán egy kóddal beleírták a fájl tetejére.) -
-
Joci93
senior tag
Nem csak WP oldalt lehet XSS-el törni

Rengeteg oldal van, amibe kártékony kód lett injektálva. A honlap karbantartójának a felelőssége a ilyen támadásokat kijavítani és a sebezhetőséget befoltozni. Pont ma futottam bele én is egy ilyen oldalba, az simán átdobott egy másik honlapra, ami kismillió reklámot tolt az arcomba

-
Nem Wordpress alapú az érintett oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Feltéve, ha valóban XSS-el mókolták a kódot, nem pedig simán egy kóddal beleírták a fájl tetejére.)