- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- DraXoN: Budget kategória Xeon 2678v3 VS Ryzen R5 5600X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, megvan a ház, beszereltem, a gépet. Minden bőségesen elfért benne, jó nagy belül, ezirányú várakozásaimat teljesítette. Viszont akadt néhány dolog, amit igencsak rossz néven vettem:
- Hogy be tudjam tenni a tápot a házba, le kellett szerelnem a ventilátor rácsát.
- Az alaplapi tálcán az egyik furat elején a menet rossz volt. Hátulról hajtottam bele egy csavart, az helyrehozta a dolgot.
- A bekapcsológomb egy jó milliméterrel kijjebb van a kelleténél, így a jobb oldala kiemelkedik a panelből. Nem nagy hiba, lehet, hogy a panel kiszedése után meg is lehet igazítani, de ebben az árkategóriában már háklis vagyok az ilyenekre.
Végülis az első pontban leírt dolog az, ami bosszant, remélem ki fog derülni, hogy én vagyok a láma, s ventiráccsal együtt is be lehet pakolni a tápot a házba.
Amúgy király ez a doboz. Jóval hűvösebb, mint a régi házam, ráadásul nagy, halk, szép, s tetszik!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest