- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Hát megvettem, leírom a tapasztalataimat hátha valakit érdekel.
Pesten vettem 42.000Ft-ért számlásan(hpctrade),egy nap alatt meghozták.
A szállítás:
Mivel én vidéki vagyok a szállítás szempontjából elég borzalmas volt az út.
A haverommal ketten vittük a házat a déli-ig azután ő pesten maradt, nekem kellett hazáig cipelnem. Még szerencse hogy a kocsi, a vasutállomástól kétszáz méterre ált, de még így is a 3. nap után is fáj mindenem...
Ezt csak azért írtam le, mert ezt a házat TÉNYLEG kegyetlen dolog egedül cipelni,vásárlás előtt érdemes segítségről gondoskodni.
A ház:
Amikor bementem a boltba ki volt állítva a stacker,meg mellette a legjobb thermathake házak.Első látásra megijedtem ,hogy mit akarok venni mert óriási,aztán egy perc múlva azon kezdtem el gondolkodni ,hogy a legkomolyabb thermalthake házak is 'játékszernek' tünnek mellette(nem akarok megbántani senkit de tényleg megdöbbentő jelenség)Tehát maradtam a stacker-nél nem vettem ThermalThake -et.
A szereléssel kapcsolatban elég negatívak az érzéseim.Elég passzentos minden,nagy koncentrációt igényel a feladat,és mélyen el kell gondolkodni egy,két dologon ,hogy hogyan is lehet megvalósítani.Nem vészes de egyáltalán nem volt olyan egyszerű mint a régi accorp házam összeszerelése.
Kidolgozásra tökéletes csak egy oldallapot rögzítő csavarral volt némi problémám,mintha nem lenne tökéletes a menet.Nehezen jár vagy néha sehogy.
A hang.
Hát ezzel kapcsolatban,azt kell mondanom,hogy a régi accorpom halkabb volt(és 20fokka melegebb);
Viszont rájöttem miért ,mivel sokkal kisebb volt az egész ház ezért a táp lejjebb helyezkedett el ésa ház befért a fa iróasztalomba,így jobban elnyelhette a hangokat.
Így is nagyon halk,de gondolkozom ,hogy a tápot az alsó keretbe szerelem.
Hát röviden ennyi.
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest