Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Vannak gépek, melyekbe raknak belső memót, mert van értelme, ha nagy felbontásba ráfér 30-40 kép. Ez egy 2-3 Mp-s gépnél még elmegy talán. De, szvsz már abban is kevés, mert inkább fotózok a legnagyobb felbontásban, a legjobb (fine) tömörités melett, mert vágni egy képből könyebb, vagy kicsinyíteni, mint utólag megpróbálni növelni a pixelek nemlétező számát.
Persze, ez attól is függ, hány napos kirándulásra megy az ember, mekkora kártyával. Nekem egy 512Mb-ra ráfér minimum 250 kép, a legnagyobb beállítással is, vagy 20 perc 640x480-s videjjooo.
-
Allien
veterán
Ma úgy látszik, az összes gyártónak ingyé adják a 16Mb-s kártyákat, mert nem adnak hozzá nagyobbat, és ugye a belső memóriákat is kispórolják.
Ha én maxra veszek mindent, akkor 7 azaz hét kép fér fel rá. Igaz, minimális felbontásba relative sokkal több, de úgy meg semmi értelme. Kb. mint a Geforce FX sorozattnak (alapból gyors, csak ne akard az okosságokat bekapcsolni rajta).
Nekem mázlim volt, relative jó áron vettem 512-s kártyát (SD).
-
Allien
veterán
Szvsz, lassan elgondolkodhatnának itt a PH!-n egy Digifotós teszten!
Nekem pl. KonicaMinolta Dimage Z2-s van. Elötte meg mondjuk semmi.
Illetve, a nagysikerü ''Szmena 8M''. Máshol olvastam, hogy 10X-s optikaival már nehéz fotózgatni kézből. Hát, nem tudom, nekem azért az esetek többségében sikerült. Igaz, nem tökéletes a gép, illetve a tudásom elég korlátozott, és pl. a manuális beállitásokat csak most kezdegetem gyakorolni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új termékek mellett most a digitális fényképezés eszköztárának szentelünk több figyelmet.
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest