- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Valaki korábban kérdezte, hogy lehet-e csak Android, vagy csak Windows a kütyün?
Lehet, hogy találtam rá megoldást. Itt van 3 rom file, ebből egy a dual os verzó, a másik kettő pedig vagy csak Android-ot vagy csak Windows-t telepït a tablere.http://www.needrom.com/download/chuwi-hi8-pro-dual-os/
Lehet én is megpróbálkozok vele, hátha elmúlik tőle a battery drain.
-
kenand
veterán
válasz
AllTheBest #188 üzenetére
Ha jól emlékszem 4 maggal max 1600 az órajele a Z8300-as Atomnak.
-
AllTheBest
őstag
Valaki aida64-el tudna csinálni egy stress testet win10 alatt? Kíváncsi vagyok, hogy hány fokig megy fel nálatok a proci
Valamint hogy nekem 1,6 ghz felé nem is megy az órajele
-
Sziasztok!
Végigolvastam mindent + benéztem az angol fórumba is, de ennyi idő alatt nem találtam meg a választ:
lehet a tabletet teljes egészben W10-re particionálni? Kell ahhoz is flashelni vagy W10 alatt meg lehet csinálni átméretezéssel (esetleg újratelepítéssel)? Nekem nincs szükségem az androidos részre és jól jönne az a kis hely pluszban.
Ha igen, akkor lehet beruházok egyre, mert útközben jobb lenne egy fokkal mint az S7 edge/remote desktop, főleg, hogy a W10-zel többre megyek.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok, pár napja jutottam hozzá egy ilyen tabhoz, az android lassúságával lehet valamit kezdeni? Valamint android alatt elég könnyen merül a tab sajnos...
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van a tablettel, hogy amikor felébresztem akkor egy darabig minden ikonnal vagy widgetnek van egy húzása a képernyő széle felé.
Ez van kb. 2-3 percig, után a minden jó. Ez mitől lehet? Csak Android alatt használtam eddig. -
Joccc07
addikt
Valakinek sikerült rootolni?
nekem nem megy cannot load boot.img-vel elszáll
-
Mr.Csizmás
titán
üdv, bekool BT billentyűzettel próbáltátok már? nekem csomószor eldobja droid alatt, win alatt fel sem ismeri.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Barátkozom a készülékkel, egyenlőre még csak Android alapon. Vettem hozzá egy tokot, de vagy el van szabva, vagy nagy a különbség Hi8 és a Hi8 Pro között (azt állították, hogy mindkettőre jó), de valahogy nincs a helyén az egész, nehézkes és kényelmetlen használni benne.
Milyen tokot ajánlanátok hozzá? Én most ezt néztem ki, de ebben sem vagyok biztos. Gyanús az a műanyag hátoldal. -
kenand
veterán
Még is csak dobta az Intel az Atom vonalat...
Az új atom amellett, hogy alig jobb, 10X-es áron megy... -
spioooon
újonc
Sziasztok, Ha a tablet már semmilyen gombkombinációval nem indul el, akkor kuka? A deepsleep probléma megoldás első lépésénél elakadtam, ugyanis nem indul el.
Köszönöm
-
gbart123
csendes tag
Sziasztok! Szeretném megkérezni, tudtok ajánlani olyan USB-C adaptert/kábelt amivel egyszerre tölthetek és használhatok más USB-s eszközt? Chuwi Hi8-on használtam egy külsö DVB-T tunert, amit az új géppel is szeretnék, de nem akarom külön töltögetni az akkumulátort.
-
Valaki vett már hozzá üveglapot?
Ami a felső jobb szélen van érzékelő az milyen szenzor? -
sunavlys
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Mi volt az ha nem titok. Mehet privátban is.
-
válasz
Mr.Csizmás #157 üzenetére
Upsz, nincs már meg rég.
Gyorsan ki is veszem. -
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Most jutottam hozzá egy ilyen tablethez. Eddig nagyon tetszik. Előtte Chuwi Vi10 volt de annak nem voltam megelégedve a felbontásával.
Kérdésem lenne rögtön 2 is:Az android mindenkinek egy kicsit darabos? Arra gondolok például, hogy mikor lehúzom a status bart akkor az darabosan jön le. Vagy mikor a settings-ben görgetek lefele. Nem durván csak pont annyira, hogy nem érzem a smooth-ságot.
A másik, hogy le lehet valahogy gyalulni a windowst akár újratelepítéssel is, hogy az egész tárhelyen csak a droid legyen?
-
looser
addikt
Sziasztok, egy ilyen tabihoz kap az ember W10 igazolást, matricát, kulcsot? Vagy csak úgy van :-)
-
lillaanna
csendes tag
Sziasztok.
Van egy Sony Xperia z2 tabom, de eltörtem és 60e körül van a javítás. Gondolkoztam a dolgon és nem tudom, hogy mit csináljak. Javíttassam meg vagy vegyek kínai olcsóbb tabot,ennyiért?
Sosem volt még echte "drága" kínai cuccom, de már elég sok minden apróságot vettem az aliexpressről.
Kell e Windows vagy elég az androidos?
Nekem az irodám volt eddig a Sony, szinte mindent azon csináltam, a számítógépet már alig használtam..
Véleményeteket kérem, mit csinálnátok a helyemben? -
kenand
veterán
válasz
mike1334 #142 üzenetére
Osztom a véleményed, 4:3-as 8.9 colos a legjobb olvasásra, egy kézzel könnyű még tartani és a 4:3 ideális.
Teclast X89 Kindow Reader Tablet PC jó áron van EU 70 USD, de sajna az aksija nem túl nagy.
4:3-nak a TESCO Opendott-ot használom, azt használtan 10 000Ft-ért is meg lehet venni. (kijelzője és CPU-ja gyengébb)
Használt iPad mini.....esetleg -
jFox
addikt
Igen, a Belga az nekem is szimpatikusabb volt, eddig azzal küldtek mindent. Most valami Cseh postával jön.
De csak ideér előbb-utóbb. 7-25 napot írtak még benne vagyunk. Csak eddig olyan szépen írtak mindent a tracking-ben, most meg elapadt az infó.
Azért köszi a bíztatást mindenkinek. -
jFox
addikt
Sziasztok!
GB-ről rendeltem, el is indult, de már negyedik napja nem változott a tracking. Azt írja, hogy elhagyta a hongkongi repteret. De ilyen sokáig nem marad a levegőben semmi... szerintem.
Azért remélem ideér előbb utóbb. -
mike1334
veterán
Üdv!
Van hasonló tablet ilyesmi áron, ami bír 4-5 óra kijelzőidőt? (magazin olvasás/wifi böngészés). A kijelző lehet sima HD és elég nekem a win -
sunavlys
senior tag
Akkor az már mindenestül majdnem 60$, hát nem tudom.
1. Az normális, hogy a GB walletbe adják vissza a pénzt?
2. Ha a Paypal-nál reklamálok, akkor sem adják vissza a Paypal fiókba a pénzt?
3. Vagy esetleg (mivel a Chuwi Hi8 Pro kifogyott az EU raktárból), kérhetek tőlük egy hasonló Teclast-ot?
Az még van az EU-raktárban és akkor nincs ÁFA. -
plau85
tag
Üdv. Tegnap megrendeltem én is egyet és állítólag hétfőn meg is fog érkezni. Viszont olvastam erről a deep sleep hibáról android alatt, és érdekelne hogy ez még mindig létező dolog az új vasakon vagy ezt a gyártó már javította. Nálam elsősorban csak androidra kell.
-
jFox
addikt
válasz
Mr.Csizmás #126 üzenetére
Én annó próbáltam Android 4.1-es tableten és működött. Szerintem itt is megy. Ha megjön kipróbálom.
-
kenand
veterán
válasz
Mr.Csizmás #126 üzenetére
Nem próbáltam, de mennie kell, bluetooth nem csak egy dolgot tud kiszolgálni...
-
Mr.Csizmás
titán
Q:
BT hangszóró és bill. egyszerre megy?
-
sunavlys
senior tag
Na megjött a válasz, bocs, hogy az egészet idézem:
Dear xxx,
We would like to extend our apologies for this inconvenience.
Kindly refer to our warranty policy here:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlI have confirmed with the supplier and product department.
As to the issue, the product needs repairing.
In that case, please consider the following solutions.
1)Return the item back to us
You can return the item back to us in China as per our terms and conditions indicated in the link above.
Once we receive the item , we can exchange or offer a product refund( 89.89USD) back to your GB wallet.As long as the item does not exceed the 45 day money back guarantee limit.2)Keep the item and accept a partial refund on Wallet (credit)
We can offer 20USD on your GB wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD=3*5 points => get 15 points etc) This amount can be used for your future orders.Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/about/gb-wallet.html
Check out how to use point :http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew3)Resend a replacement (No return)
We can resend you a replacement but we kindly ask you cover partial cost of item and the shipping fee which is 45USD.We will then arrange a shipment and send you an invoice if you choose this option.
Can you please let me know your decision?
You may check the cost of returning item back to us in China before deciding.
I look forward to hearing from you.
Thank you for your understanding.Akkor a lehetőségek:
1. Tablet vissza Kínába, pénzt a GB-walletbe adják. Szabályos ez?
2. Részleges visszatérítés: eddig ez a legszimpatikusabb, de félek, hogy ez a csíkozódás fokozodni fog és akkor megszívtam. Pénzt a GB-walletbe adják. Szabályos ez?
3. Ezt nem értem: mit küldenek újra??? -
kenand
veterán
válasz
Mr.Csizmás #121 üzenetére
Double driver, ha itt nincs linkelve Googli vagy az Obook-os cikkemben van link
(#122) alevan
Ha összekötöd PC-vel megjelennek, mint egy külső meghajtó -
alevan
őstag
Ám ezeket a windowsos tabokat hozzá lehet USB kábellel PChez kötni?
Tudtommal ha két PCt USB kábellel összekötnek (és nem speckó kábel bridge chippel), elvileg az alaplap is tönkremehettt. Itt még fennáll?
-
Mr.Csizmás
titán
windows alól mivel csináljak driver backupot? vagy teljes backup jobb?
-
kenand
veterán
Főleg android alatt (ott jóval kevesebb háttérfolyamat fut) simán ott lehet hagyni kikapcsolás nélkül, majd este elővenni, alig fogyaszt.
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen eszköz vásárlásán. Volna pár kérdésem:
- Milyen üzemidőre lehet számítani?
Azt olvasom, hogy folyamatos üzemben 3 óra, de ha szakaszosan használom, hogy alakul az akku idő? Főleg böngészés, levelezés, néha youtube amire használnám.
-Kijelző fényereje milyen? Lakásban gondolom jó de mondjuk napfénynél?
- Mobinet stick-kel próbálta már valaki? -
kenand
veterán
válasz
sunavlys #110 üzenetére
Igen, keményen kell tárgyalni.
3 opciót lehet választani.
1 visszaküldöd, megkapod a pénzt
2. megtartod és kialkuszol kompenzációt, keményen kell tárgyalni Obooknál is 10-USD-től 50 USD között adtak vissza.
3. megtartod és nyomott áron kapsz egy újat. (Én az obooknál ezt választottam)Ha visszaküldöd a Paypalnál lehet igényelni visszaküldési pénzt
Posta honlapon látod az aktuális árakat
-
kenand
veterán
Szupi! Jó ár érte.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv
tegnap megjött a jószág, GB EU raktár, 99$ volt összesen.
-
adorjant
őstag
Most,hogy már nyúzom pár napja a gépet,egyre inkább érzem,hogy nincs szükségem az androidra,de nem vagyok meggyőződve,hogy veszélytelen a mutatvány, esetleg közületek törölte már róla a partíciókat,majd a winessel egyesítette? A tárhely jól jönne
Olvastam már néhány fórumot, van akinek jó lett,van akinek nem
-
sunavlys
senior tag
-
kenand
veterán
Majdnem ugyan ez Cube gyártmányban (USB-C helyett micro USB, de mivel a Chuwis USB C is csak 2.0 sebességgel megy nem nagy különbség)
80 USD a Gearbesten
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vallás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest