Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
válasz
ZeeMann86
üzenetére
Kis mod alatt hűtés. Volt, hátlapot leszedve a procira nyomtam egy kis arctic mx4-es pasztát és megmozgattam a kijelző kábelét, mert nálam az elején csíkozódott és vibrált a kép, hangszórót szerettem volna még cserélni, de nem jött meg hozzá a pótalkatrész, vagyis megjött, csak nem épp az amit rendeltem.
10 fokot sikerült így nyerni a proci hőmérsékletén

Nekem az igényeimnek nem tudott megfelelni a tab, de remélem, hogy nálad minden rendben lesz vele

-
AllTheBest
őstag
Na hát én a szombati napon megszabadultam a saját chuwimtól, ettől függetlenül jelen leszek a fórumon és igyekszem segíteni amiben tudok

-
AllTheBest
őstag
Holnap lesz kicserélve a hátsó hangszóró egy htc one x hangszórójára, kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz jobb
Majd dobok fel ide egy összehasonlító videót róla -
AllTheBest
őstag
Hát szerintem felesleges ilyenekkel próbálkoznotok. Én is próbálkoztam sok mindennel, de semmi javulást nem tudtam elérni az akku merülésével kapcsolatban. Android rootolva volt, rengeteg alkalmazás fagyasztva, háttérfolyamaok száma 1-re volt korlátozva, hdmi-vel kapcsolatos dolgok is le voltak fagyasztva, de a tablet tovább merült. Ez win10 alatt is fenn áll, egész egyszerűen a gyártó egy befejezetlen terméket dobott piacra...
-
AllTheBest
őstag
válasz
szuszinho
üzenetére
Hát, én nem ajánlom, nagy a szórás, valamelyik jó, valamelyik nagyon rossz. Inkább nézz körül pl a teclast tabok környékén, valamivel jobbak elvileg.
A sima hi8 nekem elég jó volt, de ez a pro sajnos elég rosszul van optimalizálva, rossz az akkuidő is és a kijelző jó néhány modellnél selejtes -
AllTheBest
őstag
-
AllTheBest
őstag
pl akkor ez a módszer is jó nem? Please find "disk manager" and delete the items before "windows 19GB". Please do not delete the "windows 19GB". When the items are deleted, there is space that is not allocated. Please long press the screen and create a new disk.
chuwi fórumon láttam, csak nem gondoltam volna, hogy ez ilyen egyszerű megoldás
-
AllTheBest
őstag
androidot valamilyen módon el lehet tüntetni? Kegyetlen lassú, nem használom és win10 alatt nagyobb szükségem van a tárhelyre
-
AllTheBest
őstag
Szerintetek remix os feljuttatása megoldható a tabon? Annyira laggol nekem az android, hogy bármi teljesítménybeli növekedésnek örülnék...
-
AllTheBest
őstag
Figyelj, ha nem tudod eladni se akkor csinálj bele egy pc-t. Szétszeded, az alaplapot felrakod egy monitor hátuljára, az akksit leforrasztod és a helyére felforrasztasz egy 5v-os tápot, a procira felragasztasz egy hűtőbordát, hdmivel összekötöd a monitorral, és kész is egy gép

-
AllTheBest
őstag
Mielőtt bárki nekiállna romolgatni, azért nézzétek meg a serial numbert, mert pl az enyémen lehet gondot okozna a 64 bit, mivel eltérőek ezek sajnos.
PQ32G221604****, erre pl nem ajánlják felrakni a 64 bitest, mert ez az első modellek közül való és ebben más a bluetooth modulBtw én szerintem nemsokára megválok a sajátomtól. De azért előtte még lesz gy hangszórócsere meg próbálok majd még kicsit javítani a hűtésen
-
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000
üzenetére
De, android alatt nagyon eszi az akksit és a sebességgel se vagyok megelégedve, de majd kipróbálok egy-két dolgot ha lesz rá időm.
Meg fogom gyötörni a tabletet, mivel az enyém alapból kijelzőhibás(halvány csíkok), ezért még eladni sincs értelme, mert sokat buknék rajta.
Win10 alatt megnézem majd hogy játék alatt hogy alakulnak a hőmérsékletek -
AllTheBest
őstag
válasz
Spuri2000
üzenetére
Na, akkor már ezzel is elég szép eredményt értem el, 67 fokig ment el a legmelegebb mag. Estefelé rakok fel képet az eredményről.
Merem ajánlani ezt az egyszerű kis pasztázást, később még majd próbálok vékony réz lapot berakni a hátlap alá, hogy jobban el tudjon oszlani a hő, meg még majd meglátszik, hogy mit enged meg a tablet belseje.
Ebay-ról berendeltem egy htc one x hátsó hangszórót, erre fogom kicserélni a gyárit, hogy ne szóljon ilyen kegyetlenül szarul -
AllTheBest
őstag
Pár hét és nekiállok kicsit moddolni a hi 8 pro-m, fejleményekről majd írjak ide?
Kezdtem először egy kis artcic mx4-es pasztával, a hátlap és a procin lévő fémlemez közé nyomtam egy nagyon keveset, így nálam most nincs thermal throttling egyáltalán, aida64-es stresstest 10 perc után se volt throttling.
Összehasonlításképpen valaki tudna futtatni egy aida-t, hogy hány fokig megy fel a cpu? -
AllTheBest
őstag
Valaki aida64-el tudna csinálni egy stress testet win10 alatt? Kíváncsi vagyok, hogy hány fokig megy fel nálatok a proci
Valamint hogy nekem 1,6 ghz felé nem is megy az órajele -
AllTheBest
őstag
Sziasztok, pár napja jutottam hozzá egy ilyen tabhoz, az android lassúságával lehet valamit kezdeni? Valamint android alatt elég könnyen merül a tab sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Nintendo Switch
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd dobok fel ide egy összehasonlító videót róla