- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adorjant
őstag
A hivatalos oldal szerint 64gb microsd a maximum, amit kezel, viszont szinte minden más oldalon 128gb-ot említenek.
Nyugodt szívvel rendelhetem a 128ast? -
echterion
nagyúr
Igen, köszi, ezt a hirdetésed megtaláltam. Néztem is egy párat. pl. néztem egy Onda V191-est, ami igy ugye lemegy 134 dolcsira. Csak ugye 2 GB ram van mindössze benne, azt meg kevésnek érzem. Viszont az egyik inteles oldalon azt is olvastam, hogy csak ennyit tud kezelni a benne lévő Z8300-as proci. Csak akkor azt nem értem, hogy pl. Cube iWork 10-esben minek is van 4GB?
-
kenand
veterán
Én is köszönöm a segítséged.Hi 8 pro-ra is van kupon Gearbest akció, de nem olyan nagy, és van néhány más dolog is.
(Hi 8 kupont már írtam)
De a Banggood is akciózik táblákat
Ha több változat van, figyelni kell az SKU-t arra vonatkozik ami a táblázatban fel van sorolva (SKU-ra is rá lehet keresni a Gearbest oldalon )Teljes tábla (Gearbest kuponok)
-
echterion
nagyúr
Köszi az irást.
Egy kérdésem van csak: android alatt mennyire számit erősnek a hardvere? Játékok alatt értem, lányomnak keresek új cuccot a steelcore III helyett.
-
kenand
veterán
USB-C működik, csak hubbal is, csak a sebességével van "gond" mert csak 2.0-ás a sebesség, pedig lehetne 3.0-a (1 db 3.0 OTG-t támogatna a Z8300) De igazából nem hibás, csak a 2.0-ás részhez van kötve.
Ilyen kis 8 colos táblánál nem olyan nagy gondGerbest Hi8 pro kupon I8PROGB -> 89USD
-
adorjant
őstag
Hali!
Én is belépek a klubba egy ilyen tablettel, viszont ahogy olvasom, nem minden USB-C hub működik,vagy nem megfelelően, ti milyen típusokat használtok? Igazából nincs extra igényem,2-3 portra van szükségem,és hogy esetleg tudjam tölteni közben.
-
Lajos65
tag
Sziasztok. Lehetséges vhogy növelni az akkuidot? Majd 3 óra töltés után kb annyi ido alatt le is merül! melegszik a töltő. Lehet nagyobb amperral tölteni?
-
kenand
veterán
Talán akkor reménykedhetünk, bár úgy látom a CPU részben nem lesz most sem fejlődés. Dicséretes, hogy a GPU javul, de a CPU is elég harmatos, a lassan 10 éves Core architektúra sebességét sem érte el...
Core iWork 10 elég használható darab (egyedül az SD sebesség lehetne jobb) (RAM-ot szerencsére meghackelték) -
.mf
veterán
Máshol nem csak cloudbookokat, hanem "all-in-one desktops, miniature systems, 2-in-1 hybrids, laptops or tablets" is benne van a felsorolásban. A cloudbookoknál is a 169-269 USD-s szegmenst emelték ki, ami a brand cloudbookoknál a kínálat alsó árszegmense.
S remélhetőleg már nem csak a 2GB RAM, 32 GB flash, HD kijelző lesz mindenhol:
"Intel’s reference design for Apollo Lake-based PCs seems to be a tablet/2-in-1 hybrid system with an 11.6” full-HD (1920x1080) 10-point multi-touch display, 4 GB of LPDDR3-1866 memory, 64 GB M.2 SATA3 SSD or 32 GB eMMC storage, an M.2 wireless module supporting 802.11ac, an optional M.2 LTE modem, an integrated USB 2 camera, a host of sensors (accelerometer, ambient light, proximity detection, and magnetic switching) as well as a USB Type-C connector supporting USB power delivery and alternate modes."
Anand 1, 2Attól én is tartok, hogy az árakat emelik, vagy Core-Y felé próbálják a vásárlókat terelni, de a W10-es tabletek sem légüres térben vannak, a droidos-ARM-os tabletek alacsony áraival szemben ha túl drágán mérik, nem tudják eladni őket.
-
kenand
veterán
Én tudtommal ezt az olcsó vonalat sem úgy folytatja mint eddig:
"Az Intel az Apollo Lake platformmal az úgynevezett Cloudbookok piacát célozza meg. Ezek azok a mobil gépek, amelyek csupán egy alapot kínálnak a felhasználóknak és például az adattárolás, illetve az általános munkavégzés szempontjából bizonyos felhős szolgáltatásokhoz kötődnek."
Szóval örülnék neki ha neked lenne igazad és továbbra is lennének ilyen olcsó és egyre jobb dual tabletek Kínából...
(#74) sunavlys
Sajna nehéz a képekből kivenni... -
.mf
veterán
"Az Intel dobja az Atom termékvonalat, így Chuwi Hi8 Pro-hoz hasonló, olcsó, de jó tabletek el fognak tűnni."
Ezt talán nem ártana javítani? Az Atom X3-as vonalát szüntetik meg, amiből eddig se láttunk semmit. Ezek viszont az X5-ös vonal, ami továbbra is létezni fog. Ebben a félévben érkezik az Apollo Lake, ami az Atom második nagyobb frissítése lesz, a jelenlegi Silvermont / Airmont magok helyett átdolgozott uarch Goldmont néven +30% teljesítménnyel, és a Skylake Gen9 IGP-jét is megkapja.
-
sunavlys
senior tag
Ez a tok felül megfelelően van kivágva? [link]
Mintha nem volna hely az USB-C és a HDMI-csatlakozó számára.
-
kenand
veterán
Cube iWok10-zel jók a tapasztalataim.
(#71) imrus72
Jó hallani, hogy elégedett vagy. -
imrus72
tag
Sziasztok!
Nemrég nekem is megjött a gearbest-től a táblagép EU-n belülről.
Tökéletesen működik eddig minden!
Már a javított android rendszerrel érkezett,nagyon meg vagyok elégedve,az androidot már belaktam,és rootoltam is,nagyon könnyű volt.
Jó lenne ha a DPI-t lehetne állítani ,majd utánanézek,hogy megy e az xposed keretrendszer rajta.
Tulajdonképpen egy abszolút kiherélt natúr android fut rajta szinte mindig van több mint 1 GB szabad ram ami rendkívül jó!
A windows résszel eddig nem nagyon foglalkoztam,csak leteszteltem,majd az még ezután jön. -
Lajos65
tag
Sziasztok! Eddig minden rendben van a chuwi hi8 pro-val. Szépen teszi a dolgát. Tudja vki , h ezen van vedofolia vagy nincs? Olyan mintha lenne....
-
kenand
veterán
-
kenand
veterán
Cikkben leírtam, hogy add hozzá a magyar nyelvet, de nem hipp-hopp megy.
Hozzáadod a magyar nyelvi pakkot, azt szép lassan letölti mint egy Win 10 frissítést ha megvan akkor kiválaszthatod, hogy az legyen a megjelenési nyelv és azt is a következő újraindítás után állítja be.Töltsd fel teljesen, és utána nézd nem, ha nem használod és a win 10 nem dolgozik, nem merül. DE Android alatt úgy hagyva kevésbé merül, ott nincs háttérben futó alkalmazás.
-
sunavlys
senior tag
Megjött
délelőtt a szomszéd átvette, de csak este hozta át, pedig otthon volt.Mondjuk a GLS-es is hívhatott volna.
Első tapasztalatok, mert gyorsan lemerült
, így nem volt idő tesztelni.
Gyors mint a villám, Antutu 63000, kevesebbre számítottam, amikor a neten utánaolvastam a Z8300-nak, 30 ezresekre emlékszem.
A win10 angol maradt bármit állítottam (bár tudok angolul, így nem zavar).
Éjjel 11.00-kor levettem a töltőről 100%-nál(?), reggel 5.30-kor 87%-on állt, nagyon merül. (vagy nem volt feltöltve még teljesen?)
-
kenand
veterán
Milyen küldést választottál? Néhány nap alatt csak az expedited jön meg, az DHL, azt gyorsan repülőre rakják, DHL oldalán látod is.
"Flat rate shipping - Royalmail, majd itthon a GLS átveszi, és az hozza házhoz.
Standard Shipping - dpd"
Ezek egy hétig is tarthatnak....Saját tapasztalatom is ez, mert drónt vettem már GB EU store-ból DHL-lel és DPD-vel is.
-
kenand
veterán
Szerencsére ilyenbe nem futottam bele, az enyém újabb típus.(és szerintem már csak olyan kapható)
De az orosz forumon olvastam ezt az infót, gondoltam megosztom.Techtabletst-es többször olvastam azt a véleményt, hogy a Cube több gondot fordít a minőség ellenőrzésre, így ott kevésbé vannak hibás sorozatok.
De újra csak azt tudom mondani, ha megjelenik egy kínai tablet, nem szabad egyből megvenni, hiába vonzó, meg kell várni míg használják, tesztelik, és javítják, kidobnak problémamentest (vagy kevésbé problémást)
-
sunavlys
senior tag
Úgy tűnik vannak problémás sorozatok
Q32G2216030XXXX és PQ32G2215110XXXX ezeket el kell kerülni.
Hogyan? Hiszen a megrendelésben nem látom a gép sorozatszámát.
-
Köszi az írást!
Épp ma vettem át a másodikat.
Egy dologra nem jöttem rá, hogy lehet a win képét kirakni tv-re?
Hiába írom be a kódot, valami driver hibát ír ki.
A tv egy 2012-es UE55ES7000 samsung. -
-
kenand
veterán
Korábban azt hittem hogy USB 2.0-hoz van kötve az SD olvasó, de később utána néztem, de azért hagytam mégis így fogalmazva mert a ddr50-es sebesség az kb USB 2.0-nak fele meg. DDR50 az max 50 mega, az USB 2.0 meg 480 megabit azaz max 60 mega. De ez az elmélet USB 2.0-án és DDR50-en is teljesen egyforma úgy 37-40 mega sebességet tudsz kihozni.
Pl ha beteszel egy jobb akár 80megát is tudó 64GB-s SD kártyát egy DDR50-es olvasóba, majd egy külső usb 2.0-ás olvasóba ugyanazt a sebességet fogod mérni 37-40Mega/s max.DE majd egy kicsit átfogalmazom ha zavaró...
(#50) csiribá
Nem annyira rossz ötlet, mert most piszok olcsó, és a jelenlegi driverek is működnek, az ember ezeket nem 10, max 2-5 évre veszi, addig meg biztosan nem lesz annyival újabb platform, hogy azon ne menjen.. -
törölt tag
Én azt olvastam csak az elején adták ingyen, hogy beetessék a piacot. Aztán amikor elkezdtek pénzt kérni az inteles procikért már senkinek sem kellett a kínai gyártóknál, mert ha kifizetnék az intel által kért összeget eltünne az árelőnyük azt meg nem engedhetik meg maguknak.
Azért van most ennyi ezekből az atomos tabletekből kiárúsításban, de hamarosan hírük sem lesz.
Szóval nem tudom mennyire jó ötlet olyan terméket vásárolni ami hamarosan eltünik az adott gyártó polcairól. -
Mondjuk nem teljesen értem az Intel politikáját az atom termékvonal beszüntetésével. de biztos jobban tudják mint én.
Pedig egyszerű. Beleöltek milliárdokat a gyártása, marketingbe, ingyen adták a gyártóknak, és még így se kellett. Meg kellett húzniuk egy határt, amikor kiszállnak. Persze van elég pénzük, akár csinálhattok volna addig, amíg a versenytársak ki nem halnak, de most nem vállalták be.
-
tibaimp
nagyúr
"Az SD kártyaolvasó SDR104-es elméletileg, de Intel ajánlás szerint DDR50-re van limitálva a Z83000-nál. Így csak kb. USB 2.0-s sebességet tudtam belőle kicsikarni, SD kártyát így lassabban kezeli mint az Obook 10, és kb. ugyanúgy, mint a Cube iWork 10." -- bocsi, de szerintem ez el van írva....
Jó kis cikk lett. Mondjuk nem teljesen értem az Intel politikáját az atom termékvonal beszüntetésével. de biztos jobban tudják mint én.
-
kenand
veterán
Nem erről a tabletről írta, hanem a Kínából beszerzettekről általában...
De nem lehet általánosítani. Xiaomi, Chuwi, Cube, Teclast a jobb fajták közé tartozik, és Nonamenek nem lehet nevezni, de ott is előfordulhatnak bakik. Emiatt nem érdemes egy megjelentet azonnal megvenni, várni kell, amíg megjelenik róla részletes teszt és info, javított széria.
Chuwi Hi 8 pro most már nyugodtan megvehető.... -
kenand
veterán
válasz
hampidampi #40 üzenetére
Bocs Teclast X16 Plust akartam írni
és be is linkeltem mert most megint jó áron van 129 USD és van EU raktárban is.
Aki csak Androidost akar, annak jó választás -
kenand
veterán
Volt (van csak törött a képernyő) Vi10-em, az 8.1-gyel jött 2 GB RAM-mal, nem volt jobb, - szerintem-, mint a Win 10
(#41) saelin
Igyekeztem is kihangsúlyozni, hogy ilyen kütyüt csak előzetes utánajárás után érdemes venni, és a logout cikk - a hiba feltárás mellett- közösség indító céllal is indul, hogy a tulajok tudjanak egymásnak segíteni.
De egyre több kínai cég ügyel a minőségre pl Xiaomi és Cube is. Szmo kínai kütyüm van ami még működne, de már nem használom, mert elavult..... de nem ment tönkre.De ott korábbi tesztem gyönyörű, de hihetetlenül durva hibával (használhatatlan wifi) kiadott tabletje az Onda Obook 10 . És ami nálam volt az már a V5, azaz az ötödik verzió!!!!!
Logout teszteket én is jobban kedvelem másoknál (nem akarom sorolni, nehogy sértődés legyen ) még ha lelkes "amatőrök" írják is, mivel pártatlanok, így a hibák is kiderülnek, na meg némi hack is (root stb)
Hivatalos helyen - felkért cikk esetén nem nagyon lehet ezeket beletenni... -
kenand
veterán
Kicsi világ
azt a topikot én indítottam, az oda belinkelt Intel PDF fájlt olvastam át.
4 fajta Z8300-as volt a kezemben. Abból 2 db-nak megy az 1Db USB 3.0 OTG, - nél csak USB 2.0 sebesség van. Ezért is nézttem át, hogy mi lehet az oka... SD kártya olvasás is DDR50-e (max 50 mega/s van limitálva hivatalosan, 2 eszköznél nem törődtek vele engedték az SDR104-et így a SD kártyát akár 80 megával is olvassák.Más...
Nem kell lenézni rajta a Windowst, egyszerű játékok és szövegszerkesztés stb. simán fut. -
saelin
veterán
Jók ezek a noname brandek, csak vigyázni kell velük, mert sosem tudni hogy idővel milyen bajaik jönnek elő. Olyan is akad bőven, ami már a megvétel első napján produkál valamit és már lehet is visszavinni cserélni, ahogy a teszteden is jól látszanak azok a bizonyos kompromisszumok.
Első napon észrevehető hibák:
- Kijelzőt érintő gyártási hibák (halott pixelek, rossz háttérvilágítás, érintőpanel problémái stb)
- Rossz wifi (dobál vagy nem is csatlakozik)
- Hibás funkciógombok
- Összeszerelést érintő hibák, mint amilyen a liftező kijelző a gyenge ragasztás miatt, vagy recsegés és kattogás a rosszul összeszerelt ház miatt.
- Gyártási hibás kameramodul vagy hangszóró (az utóbbi mondjuk elég ritka a tapasztalatom szerint).
- Nem megfelelően működő tartozékok. Pl töltő.
- Esetleg szembetűnő szoftveres hibákAz idő múlásával feltűnő hibák:
- A gyakran melegedő tableteknél/telefonoknál a ragasztások megolvadnak és nagyobb eséllyel kozmál oda valami az alaplapon is, de még millió más hibát is produkálhat egy beépített kazán, ezért nagyon fontos, hogy terhelés alatt ne izzon a telefon/tablet. Szvsz az összes ilyen kerülendő!
- Ismét kijelzőt érintő meghibásodások
- "Idő előtt" elöregedő akkumulátor
- A gyári szoftver bugjai, amik lehetnek kisebbek vagy nagyobbak. De ennél zavaróbb a frissítések teljes hiánya. Ez persze androidra értendőek, mert a win10-es gépekre jön frissítés, ha akarod, ha nem.Szerencsére egyre ritkábban találkozni ilyennel. A (hazai) webshopok egyszerűen nem rendelnek a sok panaszt kapott márkákból(pl prestigio-t már alig látni), így idővel valamennyit tisztul a piac és utat enged az új brandeknek - amik között lehet megint jó pár "ugh" kategória. Az aranyszabály amit minden ismerősömnek szajkózok, hogy ne dőljön be a specifikációknak, hanem előbb kérdezzen rá nálam vagy járjon utána a neten, hogy milyen panaszok vannak az adott termékre. Újonnan megjelenő terméket pedig sosem szabad venni!
Jó hogy itt van nekünk a logout, mert mindig van valaki, aki egy kicsit világosabb képet fest le a tesztjeivel.
-
embe
nagyúr
Az összefoglalóban mindent megtalálsz.
-
alevan
őstag
Ugyanez van a frissen megkapott Cube i7 Stylusomon is. XDAsok szerint mivel az SDIOs WiFi/BT chip a hibás. Főleg ha itt is egy gyenge antennával van megoldva az egész. Ott némileg ki lehet küszübülni a hibát notebook antenna beszerelésével.
Ha nagyon zavar, szerezz be egy USBs BT adaptert
(#10) kenand Itt olvastam. De igazad van, egy USB 3.0 OTG-t kell támogasson a Z8300.
-
batai15
félisten
Android only használatra mennyire ajánlott?
-
embe
nagyúr
A vásárlás története röviden: 30eFt. volt tavalyelőtt karácsonykor. A fiamnak akartuk ajándékba, de mást kapott. karácsony után lement az ára 24-re - talán. Nézegettem. január elseje után meg 15.-re. bementem és vettem egyet.
Azóta nem volt 5x kikapcsolva szerintem.Igen én is gyengének találom. De amit említettél oldalarányról, az valóban kellemesebb böngészéshez.
-
kenand
veterán
Mindent lehet, fordítva macerásabb, single boot->dual boot iWork 10-nél csak BIOS programozással megy
Androidot könnyebb ledobni, mivel az Androidot nehezebb átpartícionálni, de az Opendottnál is megoldották...
De van csak Androidos Intel Tab x5-z8300-zal ha az kellene pl. Teclast X16 pro, jó áron -
embe
nagyúr
Egyébként ezeknél a dual gépeknél megoldahtó, hogy a nekem unszimpatikus rendszert eltávolítsam, és ezzel tárhelyet szabadítsak fel?
Vagy pl. a bios olyan szinten ennek van alárendelve, hogy nem lehet? -
kenand
veterán
Chuwi Hi 8 pro
Teclast X80 Pro (van mobilaréna teszt)
Cube iWork 8 Air (most akcióban, vadi új...)
Majd ugyan az......az áráért mind jó: 80-90 USD-ért Win 10-es gépecske+ Android
Chuwi Hi 8 pron USB-C van de csak 2.0-ás sebességgel működik, annyi előnye van hogy nem lehet fordítva bedugni a microusb dugót... -
qantum
senior tag
A Hi8 jó kis gép,ez is jó lehet.
-
Zoltn
senior tag
Volt ilyenem. Egy hétig.
Nem volt rossz, meglepődtem milyen jó minőségű a cucc.
Androiddal szalad, akadás nélkül lehet használni, a kijelzője tényleg nagyon príma.
A win-t nem is nagyon erőltettem, csak kipróbáltam, viszont ennyi idő alatt is észrevettem egy elég bosszantó hibát.
Wifi-n csatlakoztam az otthoni hálózatomhoz, gyorsan stabilan megy, ezzel nincs baj. Mondom erőltessük meg a kicsikét, elkezdtem telepíteni a régi NFS:MW-et a hálózati meghajtómról. Arra lettem figyelmes, hogy iszonyatosan leesik néha a wifi tempója, ilyen 2-5 kbyte/sec re. Mint kiderült a csatlakoztatott bluetooth egér zavarja a wifi jelet.Ha kikapcsoltam a pakkányt, felgyorsult a telepítés. Ha bekapcsoltam és használtam szinte megállt. Ugyanezt produkálta a DS4 kontrollerrel, csak ráadásul az még működni sem volt hajlandó rendesen, mivel folyton "laggolt".
Kodi csodálatosan ment, lejátszik szinte mindent hálózatról, amíg nem mozdítok az egéren.
Megjegyezném, ennyi pénzért csak mosolyogtam a hibajalenségen, elég könnyen megkerülhető azért.Kicsit már bánom amúgy, hogy eladtam.
-
kenand
veterán
Nem így van. Átnéztem az Intel leírását, 1db USB 3.0 OTG portot támogat, a többi ahogy írod csak USB 2.0 lehet. Cube iWork 10 és Jumper Ezbook 2 is Z8300, nincsbenn semmilyen plusz vezérlő és mindkettő USB 3.0-án ad egy portot. (Jumper nem ad elég tápot HDD-nek így külső támogatás kell, de USB stick megy 3.0-val)
Táblázat jobb sora a Z8300: 1 db USB 3.0 itgEz meg a storage táblázat (itt is a jobb oldal)
Fránya 2-es index meg ez: DDR50 due to PMIC power delivery limitation (ez táblák felében még is megy)
-
alevan
őstag
Szia. Az USB3-hoz.
Tudtommal az Intel Z8300 SOC natívan nem támogat USB 3.0-t, hanem 3 darab USB 2.0 portot. Az, hogy pár tablet képes ennél többre, annak köszönhető, hogy még mellékeltek külső vezérlőt az alaplapra, amely viszont nagyobb hő- és fogyasztásnövekedéssel jár.
-
kenand
veterán
Köszönöm, márt tudom, hogy miért nincs...
Köszönöm a tippet is, használtam is, asztali gépen, de sd kártyánál még nem jutott eszembe, végül is megoldható, hogy ext3-ra formázom... de azért nem hiszem, ha a Google belehalna, ha venne az Androidhoz egy exFAT licencet...és a 6 éves kínai PMP-im mind kezelték az exFAT-ot és vagy NTFS-t .... -
törölt tag
Akku az hogy bírja?(Android/win10)
Nem találtam meg ezt a cikkben. -
Néztem ezt a tabit, paraméterei jók, de nincs benne GPS
Milyen hasonló tab van GPS-el?
-
Látom, már sokadszorra jön elő az a kérdés, hogy az Android miért nem támogatja az NTFS vagy az exFAT filerendszereket. Ez a Microsoft hülyesége, mert licenszdíjat kér érte. Arról sohasem jön elő a kérdés, hogy a Windows miért nem támogatja az ext2, ext3, stb. filerendszereket... Egyébként ez sokkal egyszerűbben megoldható, ha tényleg fontos neked, mert Windowsra van ingyenes, nyílt forrású ext driver.
-
embe
nagyúr
Ismét egy jó kis olvasnivaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- Synology NAS
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest