Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Lehet egyeseknek tökmindegy a kinézet, de ha ránézek a másikra azért ne anyum vagy nagyanyám jusson már róla eszembe...
A rokonságban rajtam kívül szinte mindenki testes(ebb) (nem vagyok hízékony, nehezen híztam mindig is), vagy akár a kövér jelzőt is lehet használni némelyikükre, így csúnya dolog vagy sem, de igen, én is kizárom a testesebbeket, és/vagy a magukra igényteleneket.
Mert, ha nem is mindet, de sokukat annak tartom. Sógornőm például vékonyabb volt tőlem (177cm/70kg vagyok, tehát nem mondhatni hogy nagy), mostanra majd' háromszor szélesebb lett, mióta tesómmal van. Azóta hízott meg tesóm is.
Így, sajnos még ha csúnyán hangzik is így mondva, de nem kívánok tőlem nagyobb méretű nőt. Én is a normál alkatot részesítem előnyben. A 'csinos', az viszont már teljesen egyéni szubjektív dolog, például én a kacsaseggszájú, műkörmös-műmelles, sminkelt, hát még a tetovált szemöldökű nőktől rosszul vagyok, más meg a piercingtől, színes hajtól, tetoválástól van rosszul, amik meg nekem például bejönnek. -
chopin42
őstag
Ja, és nem zárom ki a gyerekeseket. A rokkantakból kevés van, de nincs velük bajom. A ronda szubjektív, nem igen nevezném rondának őket, de attól még nem jön be mind. És igen, tudom, a belsőt takarhatja akármilyen külső-de ezeken a randiappokon meg az életben is azt látod meg először, nem? Egyébként rokkantakkal azért nem randiznék, mert lehet, hogy a személyisége, nem jön be, és akkor mi van? Legyek én az az ember, aki mézesmadzag volt? Gyerekesek: az a baj szintén, ha valami nem klappol, a gyereket is bánthatom akarva-akaratlanul, és azt NEM akarom. Gyerekek, nem akarom, hogy bántódásuk essen, mert mondjuk anyu nem bír, vagy valami. Előfordulhat. Elő is fordult az elmúlt egy hónapban...de ügyeltünk rá legalább, hogy a gyerekekkel ne nagyon találkozzak, elővigyázatosságból. Olyan nők, akik nem jönnek be, nos vannak mindenkionek. Én sajnos egy ilyen gyenge jellem vagyok, hogy elvárnék valami minimumot, aminek a nők a 10x-esét várják el (a gyerekesek, rokkantak, kövérek, rondák akárkik mindenki).
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest