Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
Pszzt nem er masok hata mogott beszelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lenyegeben tenyleg , a sima tilling wm-ek nem adjak vissza azt a kenyelmet mint anno valaki a windowson vagy teljes erteku DE-n erzett.
dwm->scrotwm->wmfs->spectewm(u.a mint a scrot) ->openbox->awesome
openbox meg csak-csak olyan erzes volt voszont nekem sok minden nem tetszett ami miatt en megvaltam tole. az awesome van a legkozelebb az izlesemhez , es vele teljesen kenyelmes minden.. esetleg ha o nem volna akkor a kicsit vaskosabb de legalabb ennyire konfiguralhato xmonad-t hasznalnam (o is eleg sok csomagot huz le magaval telepuleskor). -
F34R
nagyúr
Altalaban mindig irtak a homepage-n mi a gyikjuk. Akkoriban en is bosszankodtam.
Konkratan volt egy regi dualboot isom ami ugy fel evvel reggebbi volt mint a mostani es azt szinte lehetetlen volt updatelni mert egy csomo csomag megvaltozott, igy mivel router mindenkeppen kellett mindig a legfirssebb csomagokat kaptam le a netinstall-al. A mostani telepites mar az install script nelkul ment , a grub is felmet bar mindig egy hibat irt ki a betoltese elott amit veglis megoldottam grub-mkconfig -o /boot/grub/grub.cfg.(#21) SentryGun
sztem siman lehetne , akar rtorrent + (akarmilyen webui , rutorrent + rtgui...) vagy transmission a webuijaval.
Samba pedig mehetne megosztasnak (azt viszint tudom hogy a windows-os halozatokkal nem a leggyorsabbak a fajlmuveletek.) -
F34R
nagyúr
Mikor eszrevettem hogy kiszedtek az installer scriptet , kicsit hanyatvagodtam en is

szamomra viszont lenyegtelen mert nincs teljes erteku DE-m, ezert mast ki se brobaltam volna ha megadja magat. (talan gentoo-t de az meg tanulosabb , ragosabb)
Kimondottan a KDE- miatt valtal meg az Arch-tol vagy a systemd miatt ? (utobbi idoben tenyleg volt nehany faszsaga amiert csak pislogtam). -
F34R
nagyúr
Jo lett a cikk, en is szeretem az Arch-t ellenben en KDE-t ruhellem , ez a disztro sokkal inkabb azoknak szant akik win-bol szabadultak es egy jol osszerakott, konnyu telepitesu rendszert szeretnenek. Ebbe is belekerult a systemd ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett vezérlővel
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 850 G8 Fémházas Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)