Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs4k0s3mb3r
csendes tag
Igen, én valami olyasmit szeretnék, ami ötvözi a KDE vagy Gnome szolgáltatásait, de egy jól szkriptelhető WM- je van, ami lehet floating és tiling üzemmódban is. Elvileg a kwin meg a mutter is scriptelhető úgy hogy megfeleljen, de úgy néz ki ezt a rétegigényt még nem elégítette ki senki. Ha tudnék javascriptben programozni, akkor lehet megcsinálnám magamnak

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
No itt nincs ssd, de 10-15 másodpercet hozz mind a laptopon mind az asztalin boot időben, amik olyan 1:10 körül voltak addig nézve, míg a proci terhelés leesik nyugalmi állapotra.
Hogy bajos-e a systemd, azt nem tudom, én csak itt-ott szolgáltatásokat kapcsoltam be vagy ki, mindeközben problémát nem tapasztaltam.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Patice: swap meg minden nélkül csinálj egy csupasz 15G-s EXT4 partíciót a szabad terület végére, ott teljesen jól ellesz. Kapsz majd egy bootmenüt, ami alapból megjegyzi az utolsó választást.
-
Lenry
félisten
a systemd meg a folyamatos variálások miatt. amikor már annyi minden változott, hogy nem tudtam úgy frissíteni, hogy ne omoljon össze a francba az egész, és óráim menjenek el a helyrerugdosásra, akkor meguntam.
először csak újratelepíteni akartam (szomorúan, mert ekkor már vagy 4 éve szolgált a gépen), de konkrétan nem sikerült... ez a kiherélt installer a félig működő featurejeivel. amikor olyan hibákat hozott elő, hogy csak pislogtam. hogy nem tudtam felrakni egy GRUB-ot, sem... akkor telt be a pohár és szakítottam az Arch-csal. pedig szerettem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, Októberben meglépték a váltást. Érezhető gyorsulást hozott, főleg a booton érezhető.
Patice: ha maradt egy fölös 10-15G szabad hely, oda bőven elfér még ez a disztró.
szaszayanou: én úgy vagyok vele, hogy csak a KDE!
Be szoktam kapcsolni a többasztalos módot az asztalváltó kockával, engedélyezek néhány effektet és nézem az Aerohoz szokott Win7-es kollégák leeső állát, mikor meglátnak egy darabokra hulló ablakot.sh4d0w: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- JBL STAGE 2 9634
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)