- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Egyedül a garanciás problémák okozhatnak gondot. Windows magyarítható, bár a nyelvi fájllal nekem még nem sikerült 100%-os eredményt elérnem (angolról magyarra próbálkoztam ismerősöknél, de néhány dolog továbbra is angolul kommunikál, illetve a saját gépemen németről angolra váltás esetén is maradt néhány dolog németül).
p
-
parandroid
félisten
Egyelőre egy kicsit még annál is több. Később valószínűleg lesz rá azért akció, vagy csomagajánlat kiegészítőkkel, no meg máshol is meg lehet nyilván nézni, nekem ez volt bekönyvjelzőzve.
p
-
parandroid
félisten
"ebben milyen gpu van? erre nem találtam semmit."
"A nemes egyszerűséggel csak ThinkPad 8-nak nevezett készüléknek 8,3 hüvelykes IPS érintőképernyője van, szép nagy, 1920x1200 pixeles felbontással, és nagy a gyanúnk, hogy az androidos vonal jelenleg egyik legjobb táblagépének, az LG G Pad 8.3-nak a paneljét használták fel. Mögötte a legizmosabb (új) Atom, a Z3770 dübörög négy darab, akár 2,4 GHz-ig felpörgő, alaposan átdolgozott processzormaggal és a harmadik generációs Core i processzorokból kölcsönzött grafikus egységgel. Mellé 2 GB RAM és 64 vagy 128 GB-os háttértár került, sőt microSD kártyás bővítésre is van lehetőség. Kommunikáció terén Wi-Fi és Bluetooth modul mellett LTE modemes változat is készül majd."
Kiemelés tőlem. Amúgy Intel HD Graphics néven fut ez a chip.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Haditechnika, harcászat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest