Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
"A kérdező is IGP-re kérdezett, a te gondolatodban pedig dGPU-ra válaszoltál, remmmek"
Itt megint valamiféle értelmezési probléma lehet nálad, illetve azt feltételezem, hogy a #145 hsz-emnek még a fejlécét sem olvastad el hiszen abból már láthattad volna, hogy nem volt semmiféle kérdező, és azt a hszt nem valaki kérdésre írtam, hanem a cikk egy részletével kapcsolatban felmerült véleményem írtam le.
Ime a fejléc, nehogy most meg az legyen a gond, hogy görgetned kell a képernyőt:

Nem tartanám ésszerűtlennek, ha legközelebb átgondolnád, miben is próbálsz fogást találni rajtam.
Számonkérsz és állítasz olyan dolgokat aminek láthatón semmi alapja nincs. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
"A diszkrét VGA-t most említed először .... Miből kellett volna egyértelműnek lenni?"
Nem is tudom.... De igazad lehet. Az átlag PH! user ebből nem érti meg: G1610+HD7770 hogy ez nem IGP hanem diszkrét VGA.
Majd legközelebb írok valami sorvezetőt is, vagy kiskátét hogy ha INTEL/AMD és AMD/NVIDAI párosokról írok, akkor nehogy azt higgyék új innovációról van szó és ezek tulajdonképpen a legfrissebb IGP-k.Illetve mielőtt ezt írom "Az A6-540K+HD7770 párosnál más a probléma", majd teszek 3 felkiáltójelet nehogy valaki azt higgye az AMD mérnökei ismét ufo technikához jutottak és utólag képesek voltak az A6-540K-ba beintegrálni a HD7770-es videókártyát a ventilátorral meg a driver CD-vel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Mikrotik routerek
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő