Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A proci szempontjából tök mindegy, mert ugyse 10 fázisól táplálkozik, ezek a dolgok maguknak a tápáramköröknek hasznosak, és a stabilabb, megbízhatóbb működés, jobban bíztosított velük, "erős" tuning esetén is.
Az egy dolog, hogy utána 2-2 ág egyesítve van. de előtte a feszszabályzók kevésbé terheltek, kevésbé melegednek, és talán még hosszabb élettartam is várható ezáltal.
Szóval nem olyan rossz dolog ez, csak manapság divat mindenbe belekötni. Természetesen egy athlon II x2 alá nem kell ilyen, de egy 24/7-ben húzott 4 magos deneb alá jól jön.
Persze ezt a megoldást nem kell az inteles 120 fázishoz hasonlítani, én legalábbis nem említeném egy lapon..
Én inkább a 870-es lapka miatt "aggódom", hiába a hydra chip, a 16 pci-e sáv biztosan kevés lesz a jövő vga-inak, ha kettőt használnánk. Meg szerintem a 870-es chippel szerelt lapot, amúgyis azok vennék, akik olcsóbb deszkát keresnek ez a hydra itt meg csak "feleslegesen" drágítja a terméket. Én kezdetben inkább csak a 890-es lapokra tettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi