Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Egy guild társam pont icc előtt váltott guildet, nekik például nem lett meg az ach, de meglett ugyanúgy a kill. De mondhatnám akár a hajósat is, azt először 10 fősben csináltuk meg, harmadik tryra össze is jött, de nem kaptuk meg egy bug miatt, írtunk gm ticketet, mondták, hogy már sokadik kifogás, majd írnak, végül is az az ach "csak" egy héttel később lett meg a többieknek, nekem pedig soha, mert közben eladtam az accountom. Szerintem icc nagyon nehézkesen indult egy hosszúra nyúlt uborkaszezon után, ráadásul vizsgaidőszakkal is egybeesett. Semmi biztatót nem jósolt, olyan ToC second editionnek tűnt első körben. Hirtelen döntés volt, de ma már nem bánom, hogy kiszálltam. Mondom ezt annak ellenére, hogy icc a későbbiekben egy színvonalas raiddé módosult, illetve most a cataclysm is jónak tűnik. Persze az érdeklődés megmaradt, már csak a wow tcg-ből kifolyólag is, ami azért nagyjából követi a wowot, itemek nevei, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest