Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DrGonzo22

őstag

Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a cikkíró mikor kezdett el wowozni, erősen gyanítom, hogy wotlk alatt, mert különben nem róná fel a cataclysmnek azt, hogy visszatér (ha visszatér egyáltalán) arra a nehézségi szintre, ami vanilla, BC, (ulduar hm wotlk alatt) alatt alapértelmezett volt...

Egyébként arra is kíváncsi lennék, hogy nem raidező emberek (az esetleges arénázáson kívül) mit tudnak a wowban csinálni? (A farm raidezést nem igazán tekintem raidezésnek, mivel semmiféle játékélményt nem nyújt, szintúgy nem pvp a bg.) Számomra ez egyszerűen rejtély, és még soha senki nem tudott rá válaszolni. Szintén meglepve olvasom az olyan véleményeket, hogy a wowból kiveszett az rpg elem. Vanilla óta játszom (azaz egy éve befejeztem, bár ez lényegtelen, mert ismerősök révén pontos rálátásom van az azóta történtekre is), de szerintem a wowban sosem volt kidolgozott rpg, ez egy ügyességi csapatjáték, ami egy nagyon eredeti és sikeres fantasy (w3-tft) világban játszódik, tulajdonképpen a warcraft rts-ek lore-ján élősködik.

Kíváncsian várom a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés