- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
Shellnél tankolok a legdrágább gázolajból. Bőven 500ft felett van literje... És ott az üzemanyagszűrő, amit szerelő havernál cseréltünk még novemberben, filtron, azóta nem mentem azzal a kocsival 2-300km-nél többet. Szerettem volna, csak szar volt, azzal mentünk volna sógorékhoz, meg szlovéniába nyaralni. Ugye harmadik kocsi, télen nem használom vacak időben, csak egészségügyi sétára viszem havonta, amúgy áll muternál a fűtött garázsban.
-
ncc1701
veterán
Tegnap sikerült beszélni a szerelőmmel. Azt mondja, azóta már 3x bontotta ki az injektorokat, mert belemegy homok, akárhogy is tisztítja. Van valami ismerőse, akitől hoz egy bontott komplett üzemanyagcső-rendszert...
-
ncc1701
veterán
Ugyanitt keresek profi opel insignia szerelőt, aki ért az a20dth motorhoz. A Ricsivel ne fárasszatok pls. Akihez vittem, már 2 hónapja ott van, eddig kifizettem neki ~700-at. Most már a telefont sem veszi fel, sms-re sem reagál.
Több baja volt a vasnak:
-10-ből 1x kérte, h csekkoljam a battery systemet, mert kicsi a töltés. Gyújtás le-vissza, és ok a dolog. Felújított generátor mellett. Vetetett egy új akkut, kicserélte a generátort bontottra, hiba maradt, ~100eft ugrott.
-A kocsi nem húzott, szervízbe akart menni. Kicserélte a tankban levő pumpát, egy magas nyomású szelepet, egr rendszert átnézte, cserélt, amit kellett, meg végül fel lett újítva a 4 injektor. Erre megint ráment vagy 500e.Két hete mondta büszkén, h kész a paripa, lehet vinni. Vittem, kb 50km után éktelen csörömpölés, nincs alapjárat, füstöl, visszavittem. Ekkor még bekért 100-at, mert valahogy homok került az injektor csúcsokba, azokat újra fel kell újítani, 3db-ot, munkadíjat nem kér, de a felújítást anyagáron fizessem már ki. Gondolom ez garis lett volna, de nem akartam vele kib@szni, pedig gondolom alaposabban át kellett volna mosni a rendszert.
Na, szép sztori. A végén csak kigyújtom a járgányt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tudom-tudom ez már egy sokszor lerágott csont, de most fel vagyok háborodva. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ha nem...
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest