- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
maskepp gondolkodunk
amikor lehetosegem van uj autoban ucsorogni, elismerem amiben jobb, kenyelmesebb. aztan visszaulok a 2003-as 350z-mbe es boldogan valtogatok kezzel, kezelem az eleg kemeny pedalokat es elvezem h minden uthibat erezni. motor, futomu, fek, gumik nagyonnagyon rendben vannak, kasztni sem rozsdas. el tudom kepzelni h modernebb anyagokbol es gondosabb tervezessel meg biztonsagosabb autot lehet epiteni, de ez is eleg tankszeru. persze lehet h csak kepzelodom.
-
Somatom
veterán
Mit csináljak, ha félek az autómban? Tele van számomra fölösleges kütyüvel és egy nagy punci van az elején. Nem túl jó párosítás. Félek, hogy behisztizik és otthagy valahol az út szélén, ami elég gáz lenne, mert ingázó melósként havonta nyomnom kell egy Németország oda/visszát. Volt régen egy Fiestam. 10 évesen vettem, 30 ezer Km -rel. Abba csak bevágódtam és nyomtam egy Alicante oda/visszát (5400Km). Karburátor, se szervókormány, se elektromos ablak. Ami nincs, az nem tud elromlani. Az a baj, hogy minél újabb egy autó, annál silányabb alkatrészekből van összerakva. Ami 15 éve fémbű volt, az ma már műanyag.
-
prmcsk
addikt
Ez is egy szempont, de pont az avensis az, amit gyakorlatban volt szerencsém látni, hogy mit bír ki ?
Barátom és felesége Salgótarján közelében vert kilencvennel telibe egy, vele szemben szemből és a sávjába oldalra átcsúszó véwét. A toyó motorja csak a tűzfalig ment, ők megúszták egy darab kulccsonttöréssel, a véwében mindketten meghaltak.
Az ave II.-ben egy tankban ülök és ezt látom is, mikor alatta vagyok. Olyan vasak, futómű és csavarok, hogy kevés maiban van olyan. Ez a tipus nem egy rozsdaboglya, még 17 évesen sem. Megbízhatóság ? Járom horvátot csapatban. Én vagyok a szerszámos autó és mindig poénkodok, hogy abban az idényben kit kell menteni. Mindenki leszól, aztán ritkán volt olyan év, amikor valamelyiken nem nekem kellett segítenem. Az öreg kotlámon egyszer sem...
A mai alublokkoknál talán nem kéne 2mm közelre fúrni egymáshoz, a hengereket, meg ezres motorokat feszíteni felfújni turbóval, mert nekem meg ez a mechanikai röhely...A mai pözsók és minik 1,4-es motorja ? Na az döfi. Aki azt tervezte, még a mentőben is ütném...
Ha jól választasz autót és odafigyelsz rá, nem ér meglepetés...
Tévedsz, nekem a kocsi egy eszköz és nem valami önmegvalósítási forma, csak szeretem, ha rendben van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Tudom-tudom ez már egy sokszor lerágott csont, de most fel vagyok háborodva. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ha nem...
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Politika
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- 8TB WD RED PRO! WD8003FFBX (NEM RECERTIFIED) 8TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- Philips 27" 275S1 QHD IPS monitor 4ms 2560x1440
- Újszerű iPhone 16 Pro 256 GB Black Titanium Garancia: 2026.04.21.
- Újszerű Xiaomi Redmi Note 13 pro 8/256GB éjfekete eladó
- Nintendo Switch OLED Model Játékkonzol dobozában
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest